Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Uludağ Üniversitesi 2006 mezunuyum. Kim olduğumun 3. tekil şahıslar için çok da önemli olduğunu düşünmüyorum.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
ÖSYM’den skandalar serisine bir yenisi

Siyasi olmayan ne var Allah aşkına ki. O halde oturalım hep birlikte Karadeniz halk oyunları topluluğunun performansını konuşalım.. Süreci iyi yönetemedi de ne demek Allah aşkına. Her kusur bürokratların sırtına yıkılamaz. Bir ülkede siyasi iktidar aynı zamanda idarenin de başıdır. Eğer iktidar kurumları birilerinin arka bahçesi haline getirmişse sorun siyasi bir nitelik kazanmıştır.

18 Temmuz 2011 16:27
ÖSYM’den skandalar serisine bir yenisi

Öyle işte hocam. Anasının gezindiği dallara kızları salıncak kurarmış. YGS skandalının ardından toplu tatmin ayinleri düzenleyen, Taksimde hakkını aramak için toplanan 1000 kişiyi külhanbeyi edasıyla karşılarına 5000 kişi çıkarmakla tehdit eden siyasilerimiz ne ki atayacakları bürokratlar ne olsun. Neymiş adam iyiymiş, bizim balıkçı hüsamettin de çok iyi adamdır bi görsen Allahın adamı. Ayağını yıka suyunu iç. ÖSYMnin başına onu koyalım o halde madem liyakatten ziyade subjektif değerlendirmeler önemli...

18 Temmuz 2011 15:29
Yemin etmenin önemi nedir?

Devletin yetkisi müşterek kuralları belirlemekle sınırlıdır. Aldığı % 50 oyla yaptığı herşeyin meşru olduğunu zanneden ve siyasal partiden çok futbol takımına benzeyen bir partinin iktidarda bulunduğu bu ülkede BDP ve CHPnin protesto yöntemi çok demokratik geliyor bana. AKP yemin ediyor da noluyor. Lafzen ettşğş yemine bağlı kaldığı tartışılır.

07 Temmuz 2011 11:51
 
Toplam blog
: 7
: 356
Kayıt tarihi
: 20.06.11