Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mayıs '10

 
Kategori
Futbol
 

A.Gücü-FB Maçı Skor tahminim;Ankaragücüne 1,Bursa'ya 2

A.Gücü-FB Maçı Skor tahminim;Ankaragücüne 1,Bursa'ya 2
 

www.fenerbahce.org'dan manidar biçimde seçilmiştir.


Uzun yıllar sporun içindeyim.Son düdük çalınmadan skoru tayin etmenin doğru olmadığına inanırım.Ama bugün buna göre değil de içimden geçtiği gibi yorum yapmak istiyorum.

Türkcell Süper ligin son iki haftasına taşınan şampiyonluk yarışında bugün Lider Fenerbahçe'nin rakibi Ankaragücü.Bursa ve Ankararagücü'nün dostluktan öteye bir ilişkileri var.Bu maça sıradan bir lig maçından çok "kankaları,dostları"için ,Bursa'yı şampiyon yapmak için çıkacaklar.

Maçtan önce tansiyon hayli yüksek.Melih Gökçek yönetimi internetten bilet satışı ile maçı provakasyona açık hâle getirdi.Olmadı futbolcularına şike teklif edildiğini açıkladı.

Bursaspor'un hocası Ertuğrul Ankaragücü'ne olan inancını tazeledi.

Uzatmayalım;sıradan ama önemli bir maçı şimdiden Bursa-fenerbahçe maçına çevirdiler.Eminim ki Fenerbahçe için tarihi Denizli maçı gibi bir maç olacak.Maç sürekli manüple edilecek.Konfetiler,maytaplar havada uçuşacak.FB'nin oyundan düşmesi ve gerilmesi için herşey yapılacak.Hakemimiz ise geçmişte olduğu gibi hiçbirşey yapmayacak,yapamayacak.

Tüm bu olacaklardan sonra Fenerbahçe ne yapacak?En önemli soru bu.Bence kupa maçının aksine daha olumlu bir futbol oynayacak.En az iki gol atacak.2-0 ya da 2-1 gibi bir skor olacağını tahmin ediyorum.

Fenerbahçe'nin atacağı golün biri İ.Melih Gökçek'in Ankaracü'ne,diğeri Bursaspor'a gidecek.Benim tahminim bu.Akşam saat 22.00'de sonucu hep beraber göreceğiz.

Not:Bütün annelerin gözyaşı dökmediği,dökmeyeceği bir dünyada yaşama umudunu hiç yitirmeden annelerimizin "anneler gününü"kutlarım.

Maç sonu notu:Maç 3-0 bitti.Dediğim gibi 1 Ankaragücü'ne,2 Bursa'ya ,3 'de yeminli Fenerbahçe düşmanlarına gitsin.Haftaya Kadıköy'deyiz.Hadi hayırlısı........

 
Toplam blog
: 242
: 1784
Kayıt tarihi
: 24.06.06
 
 

1970 doğumluyum.Karadenizin bir sahil şehrinden, hayatın güler yüzlü tarafına tutunmak için İstan..