Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1972 yılında Afyon'da doğdu. Tüm eğitim hayatını "şehrinde" tamamladı.Kronik muhalifliği yüzünden tanıdıkları ona "anti" dediler.İşletme yüksek lisansı yaptı. Hayatının her döneminde kitap ve kalem hiç eksik olmadı yanından. Yazdığı öyküleri ve denemeleri oldu; ama hiç yayınlatmayı düşünmedi. Yeniden iş hayatı..

Devamı
 
 
Emre "yuvaya" dönme!

Bugün, Macaristan maçı sonrası, Emre'nin basın tribününe doğru yaptığı hareketin muhatabının kim olduğu tartışılıyor. Buradan açıklıyorum: O gün basın tribünün de değildim. Yani, Emre'nin hareketinin muhatabı ben değilim :))

14 Eylül 2007 17:01
Sayın Hayrunnisa Gül'e açık mektup

hem siz, hem de yorum yazan arkadaşların iyi niyeti takdire şayan! ancak irasyonel bir talep de bulunduğunuz da açık. MSP den bu yana verdikleri mücadeleyi taçlandırdıkları gündür Çankaya'ya çıkışları. o zirvede dalgalandırdıkları bayrakları da kafalarındaki "türban". gerçekçi olmak lazım; başarıları da takdire şayandır. bugün hala talep bizden gidiyor "başınızı açın" diye; oysa yakında talep ya da dayatma onlardan gelecektir: "Biz neden açalım? SİZ ÖRTÜNÜN!" kaldı ki başlarındaki türban olsa da kafalarının içindeki kapkara bir çarşaftır. bunu görmek lazım. saygılarımla.

01 Eylül 2007 22:57
Tutunamayanlar

tutunamayanlar'ı okumakla kalmamış; bir de üzerine yazı yazmışsın (döşenmişsin diyemedim!). bu da kesmemiş olmalı ki, insanlara "bu kitabı" okumalarını da salık vermişsin. insanlarla ne zorun var? cevap verme! biliyorsun bu bir "soru" değil.

14 Ağustos 2007 01:44
 
Toplam blog
: 16
: 1207
Kayıt tarihi
: 23.07.07