Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Hüseyin Hakkı Kahveci / GM

http://blog.milliyet.com.tr/hhakkikahvecigm

20 Kasım '08

 
Kategori
Güncel
 

Aaaa... Kral çıplak

Aaaa... Kral çıplak
 

Beyaz Dünya nın yeni efendisi ;Efendi Obama


DÜNYA‘NIN YENİ EFENDİSİ OBAMA... KRALIM SEN ÇOK YAŞA!!!!

Dünya nın yeni efendisi Afrikalı Obama. Bu arada yıllarca kölelik ve ticaret adı altında kolonileştirme yapan beyaz insanların yeni efendisi Obama..

Sizce??... Bana göre Amerikalıların dünya için yazmış oldukları yeni bir senaryonun duvar kağıdı gibi duruyor.

Baksanıza adam ben iyi bir Hristiyanım demesine rağmen ve babasının köyünde rahipler dua ederken bizim İslam dünyasında göbek adının Hüseyin olduğu falan filan ve kendisinin Müslüman olduğu yönünde söylentiler dolaşa dursun. Tam olarak bundan 120 yıl önce bu filmin farklı bir versiyonu Osmanlı İmparatorluğu için oynanmıştı.

Bakın nasıl olmuş!!! Alman Kralının Osmanlıya yanaşarak dost gözükmesi bizim İstanbul ve Anadolu da halk arasında Kralın aslında Müslüman olduğu ve Halife yi desteklediği şeklinde söylentiler , dezenformasyon olarak içimizde olan hainler ve Alman istihbaratı tarafından ortalığa bilinçli olarak yayıldı. Sonrası ne oldu!!!... 1. Dünya savaşında topraklarımızın hepsini ve milyonlarla ifade edilen insan kaybına uğradık. Müttefikimiz olan diğer devletler.. Almanya, Avusturya-Macaristan, Bulgaristan yenilen taraf olmalarına rağmen milimetre kare dahi toprak kaybetmeyerek bu günde olduğu gibi o günde de dost ve müttefikimiz idiler.

Tabi bu konuda örnekler çoğaltılabilir. Kaptan Kusto ve İngiltere Galler Prensi örnek olarak verilebilir. İki cami ziyareti yapanı kendinden diye düşünen biz saf ve temiz Müslümanlar olarak yalanın farklı bir versiyonuna bakarken acaba Obama niye aday gösterildi sorusunu soran ve yorumlayan hiç kimse yok. Veya bu arada Obama nın kampanyasında görev yapanlar; Beyaz sarayda ve Amerikan devletinde görev alacak olan ekibi incelediğiniz takdirde , Neo-Con lardan çok fazla bir farkı olmadığı açık ve net olarak bellidir.

Örnekleri çoğaltırken kendimize bakar isek... Saf ve temiz müslümanların neler adı altında kandırıldıklarına dair o kadar çok mahkeme kararı var ki; ama nafile.

Bu sadece sempati kazanılmak için ve dünyada yükselen Amerikan karşıtlığını geçici bir süre pozitife çevirmek için kurgulanan bir oyundan başka bir şey değildir.

Sonuç hiç kimsenin beklemediği bir şekilde bu politikalar aynı hızla ABD tarafından uygulanacaktır. Bakınız iki yüz yıla yakın bir süredir mevcut ve yürürlükte olan Anayasa üzerinde oynama dahi yapılmadan sistem kendi kendine devam etmektedir. Yani koltukta oturan isterse Usame Bin Ladin olsun sistemin içinde hareket etmek yani sisteme entegre olmak zorundadır.

Tartışmasız olarak ABD derin devletinin dediği gibi... 21.Yüzyılın tek süper gücü olarak ABD yoluna devam edecektir. Ve bu gücü kesinlikle kimse ile paylaşmayacağını son Gürcistan vakasında göstererek bu Dünya nın tek gücü benim diyerek gerek ekonomik gerekse Askeri olarak herkese beyanda bulunmuştur.

Sonuç olarak Obama nın gelmesi veya siyah birinin ABD başkanı olması dünya için aslında sadece portre değişikliğidir . Amerika nın hülyası ve rüyası olan Büyük Ortadoğu Projesi bundan sonrası için Obama ile devam edecektir. Hiç kimsenin bu konuda şüphe duymaması gerekir. Birilerine sempati duyana kadar kendimize sempati duyarsak gelecek beklentilerimizi daha iyi şekillendireceğimize emin olabilirsiniz.

Obama verdiği demeçler ile şimdiden Türkiye ye karşı olduğunun sinyallerini verdi. Ama nafile; Bizim milletimiz hiç sömürge dönemi yaşamadığı için.. Kimi kurban keser, kimi kebap yapar, kimisi de özel ayakkabı üretir. Ne için? Adam ABD başkanı oldu diye. Doğru ya ikbali yağcılıkta bulan bir kesim var. Bu kesim Osmanlının son döneminde de vardı. O kadar yapılan düzenlemeden sonra hala varlar. Ne diyim Allah akıl fikir versin.

Özün sözü ve kısassı Coca cola ile Pepsi Cola arasında ne kadar fark varsa , Bush ile Obama arasında o kadar fark var.

Saygılarımla ;

Hüseyin Hakkı Kahveci/GM

h.kahveci@yahoo.com

 
Toplam blog
: 11
: 1087
Kayıt tarihi
: 06.09.08
 
 

Profesyonel Yönetici, TV programı yorumcusu , Anayurt Gazetesi politika, Günboyu gazetesi ekonomi..