Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Aralık '12

 
Kategori
Siyaset
 

Aaaaa, Özal zehirlenmemiş!

Aaaaa, Özal zehirlenmemiş!
 

Hay Allah, ne olacak şimdi? Oysa yandaş basın nasılda haberler yapmış, Özal’ın köpek ve farelerin öldürüldüğü zehirle zehirlendiğine bizi nasıl inandırmaya çalışmıştı. Zaman yazarı Hüseyin Gülerce, Özal’ın "şehit edildiğini" savunarak, Özal’ın bedeninin hakikatleri ortaya çıkaracağını ve bunun Türkiye’de çok şeyi değiştireceğini söylemişti.

Ne olacak şimdi? Adli tıbbın yaptığına bakar mısınız? Adli Tıp 1. İhtisas Kurulu’nun yayınladığı rapora göre, naaşta tespit edilen 4 maddenin Özal'ın zehirlenme sonucuna ölümüne yol açan maddeler olmadığı sonucuna varıldı.

Tüh, bütün umutlar boşa gitti. Oysa artık tamamen meşruiyetini kaybetmiş olan Ergenekon davasına bu yolla meşruiyet kazandıracak, bir süre sonra açıklanacak kararlarda haklılık payı yaratılacaktı. İş mi yani şimdi bu adli tıbbın yaptığı.

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Özal'ın zehirlendiğinin ortaya çıkması halinde Ergenekon'la ilgili işin daha ciddi boyutlara doğru gitmesi gerekeceğini" söylerken; Ahmet Taşgetiren, katıldığı bir televizyon programında Özal’ın Çankaya Köşkü’nde zehirlendiğini iddia etmişti. Zehirlenme süresine bakarak Özal’ın öldürülmesini açıklayan Taşgetiren “Derin devlet midir, Ergenekon mudur, kontrgerilla mıdır onun işini Çankaya’da yaptığı anlamına geliyor” diye konuşmuştu.

Yaa, görüyor musunuz ortada daha rapor falan yokken beyinlerimiz nasıl yıkanmaya çalışılmış. Özal öleli uzun yıllar olmuş. Artık arkasından şöyleydi böyleydi diye konuşmanın bir anlamı olmadığı gibi darbecilerin başbakan yardımcısı ve bu günkü AKP zihniyetinin kurgulayıcısı olan bu kişiyi ulvi bir lider pozisyonuna çıkarıp kendine çıkar sağlama çalışmalarının da bir anlamı yoktur.

Bu olay, tamamen Ergenekon davasının insanların beyninde bir nebze de olsa meşruiyet kazanmasına yönelik bir operasyon gibi görünüyor. Başarılı olmuş mudur derseniz kısman evet demek durumundayız. Günlerdir medyada toplum mühendisleri beyin yıkadı durdu. Asparagas haberler özellikle yandaş kesim medyasından hiç eksik olmadı. Okumayı pek sevmeyen birçok kişi için karar verildi bile. Dikkat edilirse Özal’ın zehirlenmediği haberi gazetelerin en uzak bölgelerinde ya küçük bir haber olarak yer aldı ya da hiç yer almadı.

Kendi başına bu olay bile nasıl uyutulduğumuzu anlatmak için yeterlidir.

İzmir 2012-12-10

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..