Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Temmuz '17

 
Kategori
Blog
 

AB “HAYATLAR DEĞİŞİYOR TÜRKİYE GELİŞİYOR” 2. PROJE FUARI

AB “HAYATLAR DEĞİŞİYOR TÜRKİYE GELİŞİYOR” 2. PROJE FUARI
 

Engelsiz Sağlık Turizmi ve Yeni Hayatlar Proje Kursiyerlerimizle


27.07.2017 tarihinde ATO Congresiumda düzenlenen AB “HAYATLAR DEĞİŞİYOR TÜRKİYE GELİŞİYOR” 2. Proje Fuarı AB Türkiye Delegasyonu  Başkanı Büyükelçi Cristian Berger, SGK Müsteşar Yardımcısı Kürşat Arat ‘ın katılımıyla gerçekleştirildi.  Konuşmaların ardından düzenlenen panelde AB “Hayatlar Değişiyor Türkiye Gelişiyor”   kapsamında proje uygulayıcıları Muharrem Tezcan Moderatörlüğünde uygulamalarını, sorun ve çözümlerini gündeme taşıdılar. 

Türkiye Sağlık Turizmi Derneğinin  ENGELSİZ SAĞLIK TURİZMİ VE YENİ HAYATLAR PROJESİ ile katıldığı AB Hayatlar Değişiyor Türkiye Gelişiyor 2. Proje Fuarında AB Türkiye Delegasyonu  Başkanı Büyükelçi Cristian Berger stantları gezdi. Türkiye Sağlık Turizmi Derneğinin  standını da Büyükelçi Cristian Berger ile heyeti ziyaret etti.  Üç kursiyerimizle Proje Koordinatörü Duygu Özlem Demir Eskihumo ve Harun Işık standımızda yapılan çalışmalar ve neticesi hakkında bilgilendirdi.

Derneğimizin stantını ziyaretimde;  Türkiye geneli yapılan çalışmaları, dezavantajlı bireylerin toplumsal hayata katılımının sağlanmasını, istihdam alanı yaratılmasını ve özgüvenlerinin geliştirilmesine katkıda bulunduğunu gözlemledim. Türkiye geneli tüm illerimizden katılımcı mevcuttu. Amasya 8 ayrı stantla Dezavantajlı bireyler için Ankara dan sonra en fazla stant sayısıyla dikkat çekti.

 
Toplam blog
: 52
: 120
Kayıt tarihi
: 22.03.15
 
 

     İstanbullu olup, Yalova iline Cumhuriyet Savaşı sonucunda ilk “memur” atanan dedesi Sağlık M..