Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Haziran '10

 
Kategori
İnançlar
 

ABD, İsa Peygamber’in döneceğine inanıyor

ABD, İsa Peygamber’in döneceğine inanıyor
 

Hz. İsa (as) inecek ve Resulullah Efendimiz (sav)'in şeriatına tabi olacaktır.


Halkın yüzde 40’ı Hz. İsa’nın önümüzdeki 40 yıl içinde dirilip Dünya’ya döneceğine inanıyor. ABD’de Pew araştırma şirketinin Smithsonian Dergisi’nin ortaklaşa yaptığı son ankete göre, Amerikan halkının yüzde 40’ı Hz. İsa’nın önümüzdeki 40 yıl içinde dirilip Dünya’ya döneceğine inanıyor.

Telegraph Gazetesi’nin haberine göre ankette Hazreti İsa’nın döneceğine inanmadığını belirtenlerin oranı ise yüzde 46 olarak çıktı.

Amerikan halkının geleceğe yönelik beklentilerinin ne kadar iyimser olduğunun anlaşılması amacıyla yapılan anketin sonuçlarına göre vatandaşların ABD’nin geleceği hakkındaki görüşleri son 10 yılda daha karamsar hale geldi.

Ankete göre halkın yüzde 58’i gelecek 40 yılda yeni bir dünya savaşı çıkacağına, yüzde 53’ü ise teröristlerin ABD’ye nükleer silahlarla saldırı gerçekleştireceğine inanıyor.?

http://www.haberturk.com.tr/dunya/haber/526171-abd-isa-peygamberin-donecegine-inaniyor

Hz.İsa ölmemiş ve Allah onu kendi katına yükseltmiştir.Yalnız Hz.İsa tekrar yeryüzüne döndüğünde bir dünya savaşı yaşanmayacak tam tersine altınçağ yaşanacak Kuran ahlakı yeryüzüne hakim olacaktır.Allah ayetinde açıkça şöyle bildiriyor:

Ve: "Biz, Allah'ın Resulü Meryem oğlu Mesih İsa'yı gerçekten öldürdük" demeleri nedeniyle de (onlara ceza verdik.) Oysa onu öldürmediler ve onu asmadılar. Ama onlara (onun) benzeri gösterildi. Gerçekten onun hakkında anlaşmazlığa düşenler, kesin bir şüphe içindedirler. Onların bir zanna uymaktan başka buna ilişkin hiçbir bilgileri yoktur. Onu kesin olarak öldürmediler.
(Nisa Suresi, 157)

Pek çok kişi Hz. İsa (as) geldiğinde nasıl bir ortam olacağına dair haklı bir merak içinde olabilir. Bu bilgi de hadisler de detaylı olarak verilmiştir. Hz. İsa (as) geldiğinde öncelikle, Deccal'i fikren ortadan kaldıracak ve onun kurmuş olduğu sapkın sisteme son verecektir. Tüm insanları Allah'ın Kuran'da bildirdiği hak dini yaşamaya davet edecek, Deccaliyet'in ortadan kalkmasıyla insanlar akın akın din ahlakını yaşamaya yöneleceklerdir. Gerçek din ahlakının yaşanması insanlara hem manen hem madden huzur ve rahatlık getirecektir. Dünya üzerindeki tüm çatışma ve kavgalar son bulacak, anlaşmazılıkların hepsi barışcıl yollarla çözüme kavuşacaktır. Ahlaki bozukluklardan kaynaklanan tedirginlik ve korkular yerini güvenliğe bırakacaktır. Adalet tüm dünyaya hakim olacak, yaşlıların daha genç, çocukların ise olgun olmak istedikleri altın bir çağ yaşanacaktır. İnsanları tedirgin eden tüm fiziki ve zihinsel baskıların ortadan kaldırılması ve din ahlakının eksiksiz yaşanmasıyla, dünya tarihin en güzel sanat eserleri üretilecek, bilim ve teknolojide müthiş ilerlemeler kaydedilecektir. Dünyanın neresine gidilirse gidilsin, insanlar güzellik, zenginlik ve bereketle karşılaşacaklardır.

hazretiisagelecek.com/

 
Toplam blog
: 145
: 1324
Kayıt tarihi
: 08.11.09
 
 

Dünyaya sevginin hakim olması için iyilerin ittifak etmesi gerektiğine inanıyorum. Sevgi, şefkat,..