Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Kasım '14

 
Kategori
Dünya
 

ABD dağılacak.

ABD dağılacak.
 

Amerika Birleşik Devletleri, Amerika kıtasına yerleşirken siyahilere yaptığı soykırım ve katliamların hesabını bir gün mutlaka verecektir. Siyahiler, bu zulmü unutmuş değiller. Bugün bir kıvılcım arıyorlar. Bu sebeple Amerika BİRLEŞİK devleti adı altındaki ABD yakın gelecekte siyahiler tarafından dağıtılacak.  Polislerin silahla öldürmeye devam ettiği siyahiler sabrın sonuna geliyorlar.

Bir yandan siyahiler, bir yandan Yahudiler, bir yanda yükselişte olan İslami kesimi ve öte yandan ise adil halk kesimi ABD yi bölecektir.  Çünkü Malcolm X yeniden doğuyor.

Birçok eyalet bağımsızlığını ilan edecektir. Ancak önemli bir nokta var ki; ABD yi yöneten Yahudi bloğu, bağımsızlık ilan etmek isteyen eyaletlerin liderlerine suikast düzenleyecektir.  Halk ise Filistin de olduğu gibi katliamlara maruz kalabilir. “kalabilir” diyorum çünkü aleni baskı yapmak gün geçtikçe zorlaşıyor. Yahudiler ABD nin namusunu korumak zorundadırlar. ABD yi bütün halde tutmak zorundadırlar. ABD nin güçlü ve büyük devlet olduğu algısını korumak için. Ama ne kadar geciktirilirse geciktirilsin ABD, geçmişte siyahilere yaptığı zulmün ve soykırımın bedelini eninde-sonunda ödeyecektir. Yükselişte olan İslam, halk tarafından benimseniyor. Malcolm X öldürülmeseydi ABD şimdi dağılmış olacaktı.

 

 
Toplam blog
: 358
: 1023
Kayıt tarihi
: 03.09.08
 
 

  Ne elimde garantim var ikinci bir soluğu almaya Ne aklım erer dünyayı yıkıp ta yeniden ya..