Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Eylül '12

 
Kategori
Dünya
 

Abd'de başkan yeniden Obama....

Abd'de başkan yeniden Obama....
 

Abd Devlet Arması


Gazeteciler içinde krallar kralı olarak adlandırılan ünlü gazetecimiz Lütfü Akdoğan'ı hepimiz tanıyoruz, geçenlerde İzzet Çapa ile bir röportajını okumuştum, üstad orada ilginç bir bilgi vermiş, 

İzzet Çapa şöyle soruyor; 

ABD başkanını kim belirler bilir misin? 

Lütfü bey; 

Halk. O görünen. ABD'nin en güçlü 60'a yakın ailesi karar verir. Burnuma komplo teorisi kokuları geliyor. George Bush'un oğlu arkadaşım Neil Bush daha seçimlere 6 ay varken aradı. "Mr. Akdoğan, haberin olsun babam ABD başkanı oluyor" dedi.

Üstad aynı röportajında başka bir bilgi daha veriyor. 

İzzet Çapa soruyor; 

Dünyayı kimler mi yönetiyor?

Lütfü Bey, 

En başta Amerikan Merkez Bankası var. İkinci Dünya Bankası, hemen arkasından IMF geliyor. Bu üç kurum siyonizmin dünya mali imparatorluğunu oluşturur.

Evet üstad ile dünyayı Abd'nin yönetmediğinden Abd başkanlarının fonksiyonlarının yönetim katında çok düşük olduğu ile ilgili hem fikirim, ancak FED,, Dünya bankası, IMF sıralamasında hem fikir değiliz maalesef, o kendi tecrübelerine ve gördüklerine göre yorum yapıyor ancak ben bunların sadece görüntü olduğunu bunları yönlendirenlerin bir fiil ayrı bir çok kurum ve kuruluşlar olduğundan kendimce eminim...

Bunları bazılarımız CFR bazılarımız İllumunati bazılarımızda petrol baronları olan 6 kızkardeş olarak sıralabilir.

Bunlara karşı çıkmak zorundayım çünkü bunlarda değil. bunlarda sadece ve sadece bir görüntü,bu konuya detaylıca daha sonra girebiliriz ama ilk önce ABD seçimlerini analiz edelim, analizi bir kaç soru ve cevap ile belirtmek istiyorum. 

1- Obama başarılı mı ? 

Cevap : Evet tarihte hiç bir başkanın yapamadığı kadar onu seçtirenlerin amaçlarına hizmet etti, hem de kendi ülkesinin eline kan bulaştırmadan !!! 

2- Siyah olması bir tesadüf mü ? 

Cevap : Hayır, dikkat ederseniz ABD'nin şimdiki ve yakın gelecekteki demografik yapısını incelerseniz gelececekte Siyahların beyazlara oranı üstün olacak şöyleki şu anda Beyaz seçmen sayısı %60 ama 10 yıl sonra bu oran % 45'lere düşecek. Başkan Obamanın seçimide geleceğe yönelik bir gaz alma operasyonudur.

3- Abd Derin devletinin eleman kaynağı olan Mormonlardan birisi olan Romney doğal olarak başkan seçilmez mi? 

Cevap : işin doğası o şekilde ancak ne zaman ayaklar baş olduki !!! 

4- Abd de başkan kim seçilecek ? 

Herkez ABD'^nin demokrasi ile yönetildiğini ve halkın vereceği reylerin başkanı seçeceğini düşünebilir ama ben lütfü beye katılııyorum ABD'de ve diğer tüm demokratik ülklerde seçilen demokratik başkanlar seçim aylar veya haftalar öncesinde seçiliir. Bakınız Siyon protokollerinde nasıl anlatılmış bu konu ; 

Protokol 2 : 
 
Halkın içinde kabiliyetleri ve kölece itaatlerine göre titiz bir dikkatle seçeceğimiz idareciler, idare etme sanatında eğitim görmemiş kimselerden olacak ve bundan dolayı kendilerinden müşavirleri ve uzmanları olan çocukluklarından beri bütün dünya işlerini idare etmek için yetiştirilen bilgi ve zeka sahibi kimselerin ellerinde oyuncak olacaklardır.
 
şimdi gelelim sorumuzun gerçek cevabına FED kimin , tabikide ABD halkının değil ! FED özel bir ortaklıktır. Eğer ABD başkanı OBAMA seçilmeyecek olsaydı halkı yönledirecek en önemli araç olan ekonomik iyileşmelere o ''mümtaz'' kişiler izin vermezdi. 
 
Uzun yazamadım eksikliklerde olmuştur muhakkak vakit darlığı mevcut kusuruma bakmayın, ama size kesin sonucu vereyim, % 99,9 Abd'nin yeni başkanı yeniden OBAMA olacak. 
 
Saygılar... .
 
Eğer vakit bulabilirsem MHP başkanlık seçiminide analiz edecek yazı yayınlamak istiyorum, eğer vakit bulamazsam onu da yazayım yine yeniden başkan Devlet bey olacak !!! 
 
Toplam blog
: 22
: 1080
Kayıt tarihi
: 03.05.11
 
 

Tarih, felsefe, siyaset, teoloji, gizli servis konuları, kadim ve mistik konular ile hobi olarak ..