Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Temmuz '16

 
Kategori
Siyaset
 

ABD'nin Sıradaki Planı Nedir?

Türkiye 15 Temmuz 2016 gününün akşamında büyük şok yaşadı.

Neydi bu şok:devletin içine sızmış FETÖ mensubu bir grup sözde asker seçimle iş başına gelmiş olan 65.Cumhuriyet Hükümetini devirmeye çalışıp yerine Feto diktatörlüğünü kurmak için darbe girimişinde bulundular.Bu olaya darbe girişimi demek doğru olmaz  zira 15 Temmuz olayının doğru teleffuzu "ABD'nin vatanımızı işgal girişimidir".... Bu işgal girişimi Türkiyenin yurtsever askeri,polisi ve milleti tarafından bastırılmış,Cumhuriyet'in namusu ABD tecavüzünden kurtarılmıştır.

Gelgelelim bu talihsiz hadise ülkemizde kaybolan milli birlik ve beraberliği güçlendirmiş,vatana ihanet eden ABD uşağı FETÖ'cülerin de ne mal olduğunu ortaya çıkarmıştır.Çok büyük bir tehlikeyi başından savan Türk devletinin bundan böyle rotasını Avrasya'ya dönmesi gerekmekte ve siyasilerin kendi hissi çıkarlarını bırakıp vatanın birliğini gözetmesi elzemdir...

Olayların gelişimine bakacak olursak her nedense PKK terörü tekrar yüzünü göstermiş ve tekrar saldırmaya başlamıştır.Ülkemizde ilginç şeyler oluyor,FETÖ mensubu hainler devletten,ordudan bir bir temizlenirken bu sefer PKK saldırılarını hızlandırıyor! Oyunu iyi okumalıyız,ABD ordunun ve devletin içindeki bir çok ajanını kaybetti,Feto denen hain basit bir ABD ajanıdır.Feto biter başka Feto'lar gelir,burada Türk milleti olarak büyük resme odaklanmamız gerekmektedir.Yani demem o ki 15 Temmuz'da yaşadığımız "ABD'nin ülkemize karşı başlattığı işgal girişiminden" dersler çıkarmalıyız.Dersin ana metası da milli birlik ve beraberliktir akabinde siyasi kavgaları bir kenara bırakmaktır ve en önemlisi de bu ordunun millileştirilmesi yani sadece ordumuzun sadece Atatürk ilkelerini referans almasıdır.

Bunlar yapılmadığı takdirde bir Feto gider bir başka Feto gelir ve yine 15 Temmuzlar yaşanır.Ordunun sivilleştirilmesi,bakanlıklara bağlanması,Askeri Liselerin kapatılması,Topçu Kışlasında diretilmesi sadece ama sadece Feto gibi ABD uşaklarının ekmeğine yağ sürer.FETÖ'cü hainlerden temizlenen Askeri Liseler tekrar açılmalı,deminde bahsettiğim gibi liseye alınacak kimseler detaylı biçimde araştırıldıktan sonra sadece ama sadece Atatürkçülüğü referans alınmalıdır.

Su uyur ama düşman uyumaz,ABD'nin akıl hocaları kim herkes bilmektedir,bu adamların kafasında kırk tilki dolaşmaktadır,bugün Feto'yu sahaya sürdüler öbür gün başka birisini...ABD'nin her daim B planı vardır,her daim yedek kulübesindeki bir oyuncusunu sahaya sürmek için hazırda tutar.Milletçe böylesi olayların tekrar vuk'u bulmaması için dikkatli olmalıyız hem milletçe hemde devletçe.Artık uslubumuzu sadeleştirmeli ve barışçı bir dil kullanmalıyız,eski adetlerimizi inatla savunmamalı devletimizi ve ekonomimizi millileştirmeliyiz.

15 Temmuz bizlereCumhuriyetimizin banisi Büyük Atatürk'ün ne kadar haklı olduğunu gösterdi,alimleri astı denilen Atatürk'ün aslında alimleri değil Feto gibi hainleri astırdığını görmüş olduk.

İslam dini en hakiki dindir,akıl dinidir ve bu yüzden emperyalist devletlerce İslam büyük tehlike olarak görülür.Peki hangi İslam?Elbette Kur'andaki İslam,yani Tanrı'nın Peygamberimize vahiy ettiği İslam! Ancak Feto gibi tipler gerçek İslam'ı "Sapıklık" olarak niteler,böyle nitelemelerinin temel sebebi İslam'ın özünde eşitlik,adalet ve akıl vardır.Kur'anı anlayarak okuduğumuz zaman "Aklın fiili" olarak çalıştırılması,her söze kanılmaması,her sözün sorgulanması emredilir lakin Feto gibi tipler bunu istemez çünkü sogulayan ve akıl eden insanlar Feto gibi sahtekarlara inanmazlar işte bundan ötürü Feto ve onun gibi tarikatçılar Kur'an denilince kaçacak delik ararlar.

Mamafih,Atatürk Feto gibi din tüccarlarına fırsat vermemek için Diyanet Kurumunu kurdurmuş,İlahiyat Fakültelerini açtırmış ve din işlerini devlet eline alarak şirk yuvası olan tarikat ve cemaatlere karşı mücadele vermiştir.Emperyalist devletler ise tarikatlarla yakın ilişki kurarak devletimizi tarikatlar yoluyla ele geçirmeye çalışmıştır.İşte 15 Temmuz girişimi ve onun öncesinde Ergenekon,Balyoz ve Askeri Casusluk Kumpasları bunlara birer örnektir.

FETÖ temizleniyor bunun üzerine FETÖ'den boşalan kadrolar yine tarikatçılarla doldurulursa o vakit sayın Cumhurbaşkanımızın yanında duracak insan kalmaz zira gelecek tarikatta Feto gibi Cumhuriyetle hesaplaşma yoluna gidecek dahası devleti Feto gibi ele geçirmek isteyecek ve Erdoğan'ı buldukları ilk fırsatta devirmeye çalışacaktır.Uzun lafın kısası dincilik yeni 15 Temmuz olaylarına davetiye çıkaracaktır! Ayrıca büyük milletimiz Feto gibi sefil fikirliler yüzünden Din-i İslam'dan ziyadesiyle uzaklaşacaktır...Buda ABD tezgahıdır zira ABD'nin sahiplerinin esas emelleri dediğim gibi ilahi dinleri yok etmektir!

Ne demiştim ABD'nin her zaman hazırda bekleyen bir oyuncusu vardır,sahaya sürmekten de çekinmez.Bu oyuncu şuanda PKK'dır,iki gündür Hakkari ve Diyarbakır'da saldırılarda bulunuyorlar.Eğer Atatürkçü ve milliyetçi politikalara dönülmezse,Topçu Kışlasında diretilirse,ordu sivilleştirilirse,zorunlu askerlik kaldırılırsa,AKP'nin bazı milletvekilleri eski tas eski hamam tarzında söylemlerde bulunurlarsa üzgünüm ama ABD kazanır ve Türkiye mağlup olur.

Biz Türk milleti olarak 15 Temmuz'da dünyaya ne kadar güçlü bir millet olduğumuzu gösterdik,19 Mayıs ruhu o gün tekrar vucud buldu bizde.Erdoğan'ı Başkomutanımız bildik,kendilerine sahip çıktık lakin tekrarlamak isterim ki kaset tekrar başa sararsa yanında kimseleri bulamayacaktır.O gün Ergenekon mağduru Atatürkçü askerler devletinin yanında durdular,düşmanla çatıştılar.Bunlar çok önemli şeylerdir...Ancak eskiye dönmemeliyiz,Feto gibilere avuçlarını yalatmalıyız!

Evet,şuanda Sayın Cumhurbaşkanımız ABD'nin hedefindedir,ABD ve onu yöneten Küresel Güçler 24 Temmuz 2015 tarihinden beridir Erdoğan'la uğraşmaktadır.Çünkü 24 Temmuz tarihi bölücü terör örgütüne karşı tekrar silahlı mücadelenin başlangıcıdır.Bu yüzden de Erdoğan ABD'ye karşı milli birliğimizi güçlendirmeyi amaç edinmelidir.Yanlış taktik ve strateji kendisinin iktidarını güçlendirmeyeceği gibi bütün Türk milletinin de bölünmesine sebep olacaktır.

İleriye dair elbette umudumuz olmalı lakin dediğim gibi eski köy eski adet şeklinde kasedi tekrar başa saracak olursak ABD Emperyalizmine teslim oluruz zira ABD'nin de isteği de budur....Bu vesile ile marifet Büyük Atatürk'ün dediği gibi "Ne Mutlu Türk'üm diyene" sözünü yüksek sesle dünyaya haykırabilmektedir...

 

 
Toplam blog
: 12
: 416
Kayıt tarihi
: 23.03.16
 
 

1991 yılında doğdum;Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümünü tamamladım daha sonras..