Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mayıs '18

 
Kategori
Magazin
 

Abdülhamid'e Ölüm Fermanı

Abdülhamid'e Ölüm Fermanı
 

TRT1 ekranlarında yayınlanan Cuma akşamlarının vazgeçilmez, izleyenlerini ekrana kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid’e Mason Locasının aralarına muhbir olarak aldıkları Mahmud Paşa’nın locanın imzaladığı Sultan’ın ölüm fermanını Abdülhamid’e getirmesi, Sultan’ın yeni kalkınma hareketlerine büyük bir mücadeleyle devam etmesi ile yönetmen Emre Konuk’un da yer aldığı zikir sahnesi damgasını vurdu.

Yapımcılığını ES Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Emre Konuk’un yaptığı, senaryosunu Uğur Uzunok, Ayça Mutlugil, Hale Çalap ve Hamza Akyıldız’ın kaleme aldığı Payitaht Abdülhamid’in dün gece yayınlanan bölümünde neler oldu:

 Sultan tiyatroya giderek suikastı engelledi

Bulgar Vekil ve İngiliz Müsteşar buluşmasında Osmanlı hafiyelerinin suikast düzenlemesini tertipleyen Pavrus’un planını, Abdülhamid tiyatroya gelerek engelledi. Saraya davet ettiği vekil ve Müsteşar’ın bu özel konuşmayı kendisinin yanında yapmalarını istedi… Ancak bu konuşma hiç yapılamadı!

Mahmud Paşa’nın Mason Locasından Sultan’a getirdiği ölüm fermanı!

Mason Locası, Mahmud Paşa'yı da aralarına kattı… Abdülhamid’in bilgisi dahilinde aralarına muhbir olarak katılan Paşa, locadan Sultan’a onun ölüm fermanının belgesini getirdi. Abdülhamid, bölüm finalinde onların bu tehlikeli hamlesi üzerine Saraydaki tüm çalışanların ve muhafızların değiştirilmesini istedi. Abdülhamid, Saraydaki bu değişiminde kendisine ihanet edenleri ortaya çıkarabilecek mi? Göreceğiz…

Naime intihara teşebbüs etti…

Naime, Kemalettin’in Hatice’yi kendinden çok sevdiğini öğrenince delirdi. Annesi ve halası Seniha’nın durumu bilmesinden, kendisine söylenmemesinden ve mutsuz evlilik yapmasından dolayı onları suçladı. Kendini odasına kapattı. Kemalettin onu bileklerini kesmek üzereyken yakaladı ve kendisini değil onu öldürmesi için yalvardı. Fakat Naime onu yanından kovdu. Ardından Hatice de, Naime ile yüzleşmeye geldi. Ancak Naime onu da kovdu. Bunalımdan çıkamayan Naime yine intihara teşebbüs ederek ilaç içti... Kemalettin’in yatakta bulduğu Naime kurtulacak mı? Göreceğiz. 

Yönetmen Emre Konuk’un rol aldığı zikir sahnesi!

Abdülhamid’in hocası Galip Dede’yi ziyaret edip zikir yaptıkları sahnelerin içinde yönetmen Emre Konuk da rol aldı. İzleyenlerin beğendiği sahnelerden olan ve Emre Konuk’un da yer aldığı bu sahneler sosyal medyada izleyenlerin paylaşım yaptığı sahnelerden oldu.

Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk, Can Sipahi, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gözde Kaya, Duygu Gürcan, Eren Hacısalihoğlu, Nur Fettahoğlu, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Emel Dede,  Buse Varol, Ali Nuri Türkoğlu, Kaan Turgut, Aydın Sigalı, Fatih Sevdi, Zeynep Ozan, Volkan Keskin, Kevork Malıkyan, Hacı Ali Konuk, Yusuf Aytekin, Mehmet Sabri Arafatoğlu, Büşra Acar, Ercüment Fidan ve Buket Kahraman’ın yer aldığı Payitaht Abdülhamid, 11 Mayıs Cuma ve her Cuma TRT 1’ de!

Payitaht Abdülhamid 50. bölüm fragman:

https://www.youtube.com/watch?v=iKtFvNb5E2M

Payitaht Abdülhamid Sosyal Medya Hesapları:

Resmi Facebook Hesabı:              www.facebook.com/payitahtdizi

Resmi Twitter Hesabı:                  www.twitter.com/PayitahtEsFilm

Resmi Instagram Hesabı:             www.instagram.com/payitahtdizi

Resmi YouTube Kanalı:                www.youtube.com/PayitahtAbdulhamid

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..