Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ekim '16

 
Kategori
Yurtdışından Bildiriyorum
 

Abdülhamit yaşasaydı seni alnından öperdi

Abdülhamit yaşasaydı seni alnından öperdi
 

ABDÜLHAMİT YAŞASAYDI SENİ ALNINDAN ÖPERDİ


Korkuyla ve umutla Rablerine yalvarmak üzere (ibadet ettikleri için), vücutları yataklardan uzak kalır ve kendilerine verdiğimiz rızıktan Allah yolunda harcarlar. (Secde 32/16)

Yurt dışına çıktığınızda ülkenizin ve liderinizin değerini anlıyorsunuz. Bir vesile ile Yunanistan’a gittiğimde yaşlı bir teyze kolumu tutarak; -Evladım siz Türk müsünüz? –evet, Türk’üz teyze dedim. Bana dönerek-Oğlum Yunanistan’ının halini görüyorsunuz sizin çok lideriniz var Bari gülünüzü bize verin. Duygu ve gurur dolu gözlerle bakıştık teyzeyle. Hakikaten bir ülke için liderinin olmasının ne denli önemli olduğunu ülke dışına çıktığınız zaman görüyorsunuz. Hamdolsun rabbime ki çok güzel liderlerimiz var.

‘Hayali olmayanın gerçeği de olamaz’ Evet Milliyet gazetesinin haberinde Avrasya Tüneli test sürüşünde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sözüydü bu. Yavuz Sultan Selim Köprüsü, yollar hizmetler… Anlatsam anlatsam, bitmez. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın cesareti, gözü karalığı ve yedi yirmi dört hizmeti tarihte hep bana Abdülhamit hanı hatırlatmıştır. Kesinlikle şuna eminim ki Abdülhamit han yaşasaydı Cumhurbaşkanımızın alnından öperdi. Onunla gurur duyardı. Siyonistlerin Abdülhamit hanla mücadeleleri aynen bugünkü şekliyle Cumhurbaşkanımız ile devam ediyor. 15 Temmuz darbe gecesi gününde maşa Fetö eliyle Cumhurbaşkanımızı öldürmek için her türlüğü pisliği yapmıştı Siyonistler. Biz kefenizimiz aldık ta bu yola çıktık diyen Cumhurbaşkanımız bu görevde resmen vatanı için kendi canından vazgeçerek görevini sürdürüyor. Allah razı olsun onlardan.

Netice de Dünya şunu gördü. Türkiye’de bütün olarak kefenini yanına almış. Osmanlı, Çanakkale ruhunu hiçbir zaman kaybetmemiş. Seyyid Kutup diyor ki: “Bizim yolumuz dikenli bir yoldur, ayağını seven gelmesin.

 

 

 
Toplam blog
: 358
: 662
Kayıt tarihi
: 22.12.12
 
 

4 Aralık 1982'de Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde doğdu.Tavşanlı Fevzi paşa ilköğretim okulu,İmam h..