Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ekim '20

 
Kategori
Güncel
 

ACEMİ KOMPLO TEORİSYENLERİ

Oldum olası komplo teorileriyle dalga geçmeyi sevmişimdir. Zaman zaman belki siz de duyarsınız. Türkiye yüz aile tarafından yönetiliyor. Ya da Sebateyistler ülkede tek söz hakkına sahip insanlar, zaman zaman kripto Yahudiler ve kripto Ermeni ve kripto Rumlar kendi aralarında tekrar kartları dağıtırlar ve oyun yeniden kurulur vs.

Akla ziyan yüzlerce komplo teorileri arasında sadece bunlar da yoktur. Siyonist Yahudiler sözüm ona demişler ki: “Türkiye’de72 tarikatı biz kurduk.” Hemen arkasından “Türkleri asker ve silah kullanarak asla yenemezsiniz, Türklerin sadece din adamlarını ele geçirip onları kullanın…Onlar devleti yıkarlar.” Winston Slim…

Yeter mi yetmez! Türkiye’de bilmem kaç tane kitap satılacağına, kimlerin ünlü olacağına bile karar veren bir mekanizma varmış. Hatta müzik piyasası demek Sezen Aksu demekmiş, o ne derse o olurmuş türünden deli saçması neler var, neler.

Hatta bugün bir yerde duydum güya Türkiye’de zekâ avcısı timler varmış ve bu timler daha çocuk yaşta keşfettikleri çocukları bizzat Amerika’ya götürüyorlarmış.  Hatta en zeki en az bin öğrenci, ortaokul lise ve üniversite yıllarında takip edilip özel olarak yetiştirilip devşiriliyor sonra da geri gönderiliyormuş falan filan.

Anlatan o kadar inanmıştı ki; Yahudi bir işadamı Türkiye Türklere bırakılamayacak kadar önemli bir ülkedir. Demişmiş.

Dedim ya, bazılarının hayal güçleri durmuyor ama bunu kolektif bir çalışmaya çevirme konusunda son derece zayıf olan bu kişiler eminim bunları yazsalar ciddi okur kitlesi bulabilirler. Allah’tan şimdilik sadece konuşabiliyorlar. Henüz yazma aşamasına geçemeyen bu kitle hakkında şunu söylemekte fayda var; eğer görevleri topluma umutsuzluk aşılamaksa görevlerini ziyadesiyle yapıyor ve kesinlikle yapılan hiçbir şeyi görmüyor, mutlaka her işin altında bir bit yeniği arıyorlar. Türkiye’de yüzlerce altın madeni varmış da hepsinde yabancı işçiler çalıştırıldığı için içeride haber olmuyormuş, çıkan altın gümüş, bakır ne varsa hepsi adrese teslim büyük patronlar gidiyormuş.

Yani hayal güçleri çalışıyor ve bir türlü de durmuyor. Dedim ya şimdilik konuşma aşamasındalar.

 

 

 

 
Toplam blog
: 2271
: 163
Kayıt tarihi
: 15.10.14
 
 

Bugünün doğrusu yarının eğrisi, dost görünenler düşman ve herşey aslında zıddı olabilir. Büyük ih..