Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Dünyanın internet sayesinde küçüldüğü günümüzde büyüyen sorunlara ilişkin duygu ve düşüncelerimi paylaşabilmek, eleştirel aklın enginlerinde kulaç atmak ve olayları bazan ironi penceresinden değerlendirmek amacıyla buradayım... Kant'ın "Sapere Aude / Aklını Kullan" sözünü çok önemsiyor ve aklımı bu öneri doğrultusunda kullanm..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Öcalan'dan özür dileriz(!)

Yattığı yeri beğenmez tabii. Kendisine yatmak üzere başka bir yer önermek boynumuzun borcudur. Katili olduğu binlerce insan,genç yaşlı, çoluk çocuk, kundaktaki bebeler ve kınalı kuzuların yattıkları yere ne dersiniz? Orada santim hesabı da yok üstelik...

05 Aralık 2009 22:55
İsviçre'de Minare Yasağı

Rüzgar eken fırtına biçer...Olan; inancını içtenlikle yaşayan, inancını başkalarına dayatmayı aklından bile geçirmeyen, dini bir siyaset ve ticaret malzemesi olarak kullanan ve aşağılayanlara inancı adına açıkça karşı çıkanlara oluyor... Sevgi ve Saygıyla.

29 Kasım 2009 18:37
Domuz Gribi Aşısı Oldum..Stop... Hayattayım..Stop..

CERN deneyini başlattığı bir çağda kıytırık bir aşının işe yarayıp yaramadığı konusunda kesin bir karara varamamış olması mümkün müdür ve bu soruya verilecek gerçekçi/mantıklı bir yanıt aşı konusundaki kuşkuları gidermekte aydınlatıcı olmaz mı? Sevgi ve Saygıyla.

22 Kasım 2009 11:37
 
Toplam blog
: 195
: 688
Kayıt tarihi
: 04.10.07