Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Aralık '15

 
Kategori
TV Programları
 

Acı Aşk bu akşam bomba gibi bir bölümle geliyor!

Acı Aşk bu akşam bomba gibi bir bölümle geliyor!
 

Acı Aşk sarsıcı yeni bölümü ile bu akşam show tv de


Başrollerini Seçkin Özdemir, Selin Şekerci, Sezgi Sena Akay paylaştığı dizi bu gece oldukça sarsıcı bir bölümle ekranlara gelecek.

Alışılmışın dışında konusu çarpıcı sahneleri ve oyunculuk performansları ile ilk bölümü oldukça konuşulan hatta Twitter da en çok konuşulanlar arasında 1. Sıraya kadar yükselen ve çok uzun bir süre en çok konuşulanlar arasında zirvede kalan dizi bu hafta ilk bölümünden çok daha çarpıcı bir bölümle geliyor.

Yeni bölüm fragmanında Yakışıklı ve Başarılı oyuncu Seçkin Özdemir in Boks sahneleri adeta nefesleri kesti. Büyük merak uyandıran fragman sonrası Seçkin Özdemir in izleyici kitlesi genç ve yakışıklı oyuncunun boks sahnelerini oldukça büyük bir sabırsızlıkla bekliyor.

Özellikle dizide Seçkin Özdemir in ağlama sahneleri büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. Bildiğiniz gibi ekranlarda gerçekten iyi ağlayan bir erkek oyuncu yoktu. Ta ki Acı Aşk başlayıp ta Seçkin Özdemir sahalara geri dönene kadar. Yakışıklı oyuncunun ağlama sahnelerinin ünü zaten aldı başını gidiyor. Türkiye deki en iyi ağlayan erkek oyunculardan biri olan hatta liste yapsak kesinlikle ilk sıralarda yer alacak olan Seçkin Özdemir anlaşılan o ki yine üst düzey oyunculuğu ve izleyenleri göz yaşlarına boğan o ünlü ağlamasıyla adından söz ettirecek.

Acı Aşk Yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00 da Show tv de…Mutlaka tavsiye ediyorum kaçırırsanız çok şey kaybedersiniz... 

Çetin Kaya

Twitter/fankafacetinn 

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..