Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ocak '16

 
Kategori
TV Programları
 

Acı Aşk çarpıcı bir bölümle geliyor!

Acı Aşk çarpıcı bir bölümle geliyor!
 

Acı Aşk etkileyici bölümü ile geliyor!


Başrollerini Seçkin Özdemir,Selin Şekerci ve Sezgi Sena Akayı n paylaştığı Acı Aşk dizisi Pazar günü sarsıcı bir bölümle ekranlara gelecek. Dizi yeni bölümü ile izleyicisini ekranlara kilitleyecek.

Acı Aşk farklı konusu görkemli oyuncu kadrosu ve alışılmışın dışındaki olay örgüsü ile bu senenin en farklı projelerinden.

Acı Aşk ayrıca son zamanlarda süre olarak 130-140 dakikaları aşan dizilere de adeta meydan okuyor.Acı Aşk diğer dizilere göre biraz daha makul ölçülerde bölümler çıkarıyor. Dizinin son bölümü 100 dakika civarındaydı. Günümüzde dizilerin bölüm süreleri izleyiciyi izlerken bezdirecek derece yükseldi şahsen 140 dakika bir diziyi izlerken sıkılıyorum ve bana çok saçma geliyor bir dizinin bu kadar uzun olması.Acı Aşk adeta diğer dizilere racon kesiyor… Acı Aşk dizisi bir dizi film için maksimum ideal süreyi aşmıyor.Diziye ve TMC yapıma buradan tebriklerimi sunuyorum keşke tüm şirketler dizi sürelerine sizin kadar cesaretli olup ta bir ayar verebilse…

Gelelim tekrar diziye dizide özellikle Seçkin Özdemir in sahneleri damgasını vurmaya devam ediyor ve anlaşılan o ki ilerleyen bölümlerde yakışıklı ve başarılı oyuncunun ağırlığını dizide daha çok hissedeceğiz… Bu hafta 4. Bölümü ile ekranlara gelecek olan Acı Aşk dizisinde Seçkin Özdemir in dizide hayat verdiği Bulut karakteri duygu yüklü sahnelerle karşımıza çıkacak. Türkiye deki en iyi ağlayan oyunculardan biri olan belki de en iyisi olan Seçkin Özdemir i bu hafta Acı Aşk ta ağır duygu yüklü sahnelerde izleyeceğiz , doğrusu sabırsızlanıyorum çünkü ekranlarda iyi ağlayan oyuncu göremiyoruz nerdeyse 1 senedir.Seçkin Özdemir in ekranlara geri dönmesiyle bu özlemimizde bitti izleyici olarak… Sizde iyi ağlayan profesyonel bir oyuncu izlemek istiyorsanız Acı Aşka bir bakın derim.

Acı Aşk 4. Bölüm Özeti :

Bulut ile yurtdışına kaçma planları Sude tarafından bozulan Melek’in bebeği bu gerilim dolu olaylara karşın hayata tutunabilecek mi ? Yoksa acı aşk son darbesini vurup bebeğini de alacak mı Melek’ten ? Köklükaya ailesinin pençesinden ne yaparsa kurtulamayan Bulut,artık derbeder bir adam olmuştur.Melek’in başına gelenlerden ötürü suçluluk duyar,kendisini cezalandırır.Ferman bey ise ,Bulut’un bu koyvermişliğine göz yummaz ve tepkisini gösterir.Melek’e destek olmaya çalışırken , kendi durumunu da sorgulamaya başlayan Ali,Eylül’ün ardından tuttuğu yası sonlandırıp, hayatına yeni bir sayfa açabilecek midir ? Şahika’nın herkesten gizlediği bir sırrı vardır ve onu kötü bir sürpriz beklemektedir. Saffet kızının hasretine daha fazla dayanamayıp yollara düşer.Ne yaşanmış olursa olsun evladının yanında olmak isteyen bir babadır o… Acı Aşk , zor kararların verildiği, duygu yüklü bir bölümle 10 ocak Pazar akşamı ,saat 20:00 ‘de Show Tv ekranlarında!

Acı Aşk 4. Bölüm Fragmanı :

https://www.youtube.com/watch?v=MqWvVaIufc0&feature=youtu.be

Sarsıcı bir bölümle bu hafta ekranlara gelecek olan Acı Aşkı izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum…

Acı Aşk görkemli oyuncu kadrosu ve alışılmışın dışında olan farklı ve çarpıcı konusu ile Pazar günü saat 20:00 da Show Tv de…

Çetin Kaya

Twitter/fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..