Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Kasım '15

 
Kategori
TV Programları
 

Acı Aşk dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün olacak?

Acı Aşk dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün olacak?
 

Acı aşk ne zaman


Show Tv, ekrana geleceği kesinleşen Acı aşk, TMC Film'in, yapımcılığını üstlenerek şimdiye kadar en büyük emek harcandığı ve maliyeti düşünülmeden sermayelerinin sınırlarını zorladıkları projenin sonunda başlama zamanı belirlenerek, reklam tanıtımları aşamasına geçildiği belirtildi. Aslında Kasım, olarak belirlenen dizinin Aralık, ayına uzayacaktır. Hangi gün olacağı yönünden aslında teorik fikirler Show'un, şuanda gözünde çıkarttığı iki gün olarak, dizilerine final yapacaktır. Çarşamba gününün şuanda boşta olarak Acı aşk eğer ekranlara yansırsa pek başarılı olacağına inanılmamaktadır. Bu yüzden Çarşamba küçük ihtimalle bakılmaktadır.

Acı Aşk ne zaman Pazar günününde yayılanan dizisini de çoktan gözden çıkartığını belirtilerek, yeni başlayan Gamsız Hayat, final yaptığı yönünden dedikodular ve bu hafta yayın akışında bulunmaması artık Acı Aşk'ın, başlama zamanını da kısaltacağı aşikardır. Çünkü Show, ekranlara sunacağı projelerinden azlığı yüzünden yapımcılara özel talimat verilerek setin hızlandırılması adına ellerinden, geleni yapmaları yönünden haberleşmişlerdir.

Sizce aralık ayı'nın ortalarına doğru başlayacak Acı aşk dizisi Çarşamba mı, Pazar günü mü olmalıdır? Bizce Pazar, doğru karar görülerek daha fazla seyirciye hitap edilmesi sağlanabilir. Dizilerin tutulmasında en büyük faktör'ün, gün seçimi olduğunu da unutmamak gerekiyor.  http://www.aciask.org/2015/10/aci-ask-ne-zaman-basliyor.html

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..