Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Temmuz '14

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Acı kahkahalar

Acı kahkahalar
 

Bu ülkede kadın olmak o kadar zor ki  zaten gülmeyi çoktaaaaaaan unutmuşken, Sayın ARINÇ bu kahkaha atan kadınları nerede görüyor? Magazin sayfalarında mı? Onlar kağıt kadınlar, gerçek değiller yani. 

Bu Ülkede yıllardır kadınların yüzü gülmüyor. Kadınlar ağlıyor bundan haberi  varmı?

Yıllardır çocuklarını şehit veren kadınlar, gelinler, çocukları kaçırılan kadınlar, erken yaşta evlendirilen çocuk gelinler, her yerde tecavüze uğrayan kadınlar, çalıştıkları için kötü gözle bakılan kadınlar, evde çocuklarına, kocalarına bir kap yemek pişirebilmek için uğraşıp didinen kadınlar, hor görülen , saçı uzun aklı kısa , kaşık düşmanı , diye okula bile gönderilmeyen , ele gidecek diye ya akraba ile  evlendirilen yada mirastan mahrum edilen kadınlar, daha da ötesi aile içinde tecavüze uğrayıp intihar eden kadınlar.

Aslında gercekten kahkaha atmak istyorlardı. O kahkaha sandığınız   sesler aslında kol kırılır yen içinde kalır diye acılarını gizlemek için atılan çığlıklardı. 

yani kadınlarımız aslında okadar dertli ki kime dokunsan ağlıyor.  KADINLARIMIZ BUNALTI İÇİNDE VE HAYATLARI HER AN TEHLİKEDE HERKES ONLARI YOK SAYMAK İSTİYOR. AİLE İÇİNDE BASKIDAN KURTULAYIM DİYE EVLENİYOR, BİRDE NE GÖRSÜN KOCA  BASKISI BAŞLIYOR , SONRA ÇOCUKLAR, ÇEVRE DERKEN BİRDE HÜKÜMETTEN İNSANLARIN YOK GÜLMEYİN YOK ŞÖYLE DAVRANIN YOK BÖYLE DAVRANIN, BASKISI 

OYNATMAYA AZ KALDI       

 
Toplam blog
: 59
: 720
Kayıt tarihi
: 02.08.10
 
 

Mimar Sinan Üniversitesi, heykel bl. nü bitirdim. 5 kişisel sergi açtım. Bir çok karma sergilere ..