Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ekim '15

 
Kategori
TV Programları
 

Acil Aşk Aranıyor 21. bölüm sevgili oyunu

Acil Aşk Aranıyor 21. bölüm sevgili oyunu
 

Acil Aşk Aranıyor 21.bölüm fragman


Türkan'ın, Nisan'la, alakalı gerçeği öğrenmesine ramak kalmıştı. Acil aşk aranıyor'da, hastane de şans eseri Sinan'la, Nisan yakınlaşmasına tanıklık etmişti. Davranışları tıpkı sevgili imasıyla olunca haliyle evham yaparak, oracıkta yaşadıkları akıllına gelerek bayılmıştır. Herkesin yüreği, ağızına gelerek en çok Sinan, annesinin rahatsızlığından üzülmüştür. Gözlerini açtığında Türkan, karşısında Nisan, görünce daha da sinirlenmiş oğuluyla ne alakası olduğunu soruştururken, Nisan, zor durumda kalarak kendisini olaydan sıyırmak için büyük yalan atmıştır.

Sadece Yüzüğü denemek için Sinan'ın, taktığını ve parmak ölçüleri Zeynep, aynı olduğundan dolayı rica ettiğini belirtmiştir. Yani Zeynep'i, sevgilisi olarak ima etmiştir, oracıkta biraz rahatlıyan Türkan, davranışlarıyla da Nisan, açıkcası kırarak iyicene ümitini suların içine düşürmüştür.

Zeynep, kendisine Sinan Hocasının, annesinden gelen ilgiye anlam verememektedir. Acil Aşk aranıyor 21.bölüm fragmanı olayların seyiri Nisan, Zeynep'i bir oyuna teşvik ederek kısa zamanlı Sinan'la, sevgili numarası yapma gereği sunmuştur. Onda eski arkadaşının küçük istedğini haliyle kıramamıştır, ama ileride çok pişman olacaklarını da vurgulayarak kabullenmiştir. Şimdik bu oyundan Nisan, kendi lehine nasıl olay yaratabilirdi? Zeynep, kötü davrnaışlar sergilemesi ve Türkan, ondan bıkarak Nisan'ı, gözünde kusursuz profil görmesini sağlayarak böylelikle Sinan'la, ilişkilerini itiraf etme cesaretine kavuşabilecektir.

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..