Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ekim '09

 
Kategori
Siyaset
 

Açılalım bakalım

Yaklaşık 30 yıldır devam eden pekeke terörü binlerce gencecik askerimizin, polisimizin ve vatandaşımızın şehit olmasına; binlerce insanımızın sakat kalmasına sebep olmuştur. Ama detepeliler bu barış güvercinlerinin tutuklanmasını istememektedirler. Çünkü onlara göre bu teröristler bir çocuk kadar masumdurlar. Onlara göre eylemlere katılmamış olmak bir masumiyet göstergesidir. Eylemlere emir vermek lojistik destek sağlamak suç değilmiş. Bu nasıl bir adalet olgusudur anlamak mümkün değil.

Bu hükümet bu teröristleri affederek pekeke terörünü bitirmeyeceğini göremiyor. Ne kadar büyük bir yanlışın içinde olduğunu bizim balık hafızalı halkımız oyunu yine bir torba kömüre satmazsa sandıkta anlayacaktır. Türk vergisini verecek, SSK primini peşin ödeyecek, elektrik faturasını vaktinde yatırmazsa faizle ödeyecek. Malum halk kaçakçılık yapacak, yeşil kartla bedava muayene olacak, elektrik parası ödemek şöyle dursun gelen görevliyi taşla sopayla dövecek sonra birde çıkıp bize haklarımızı verin diyecekler.

Ne hakkı istiyorsunuz zaten her hak sizde. Sizden insanlar bu ülkede mecliste değil mi, başbakan olmadı mı hatta cumhurbaşbakanı olmadı mı? Teslim olan teröristler için hafta içi olmasına rağmen işinde okulunda olması gereken mağdur halk maşallah bir tekmil törenlerde halay çekiyorlardı. Bunlar zaten çalışmayacaklar vergi vermeyecekler halay çekip göbek atacaklar.Başka bildikleri yok zaten. Ey Atatürk’üm sarı saçlı mavi gözlüm bizleri affet kurduğun Cumhuriyete sahip çıkamadık. Keşke sadece Çankaya köşkündeki azınlıktaki çiçeklerle değilde Edirne’den Kars’a bütün azınlıktaki çiçekleri söktürüp atsaydın. Ne Mutlu Türk’ün Diyebilene….

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..