Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Mart '11

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Acılar

Acılar
 

Aşkı istemek delice ve istedikce ondan uzaklaşmak.. Ne kadar da acı bir şey; birini delice sevmek isterken, aynı anda ondan o derece uzak olmak istemek. Ne kadar acı ömür boyu yalnız kalacağını bile bile, aşka umutlu olmak.. 

Sevmediğin halde bir zamanlar birilerini çok sevmiş gibi olmak, biz olmak isterken; ömür boyu tekilliğe çarptırılmak ne acı.. Ağlamak isterken gülmek, yağmurun tadını sıcak bir evde çıkarmak varken, yağmur altında soğuktan kaskatı kesmiş bir bedenle ekmek peşinde koşmak zorunda olmak ne kadar da acı.. 

İlerde bir zaman birileriyle uyuyacak olma ihtimalini düşünmek ve bu ihtimalin gerçekleşme olasılığının ne kadar da az olduğunun farkına varmak ne kadar da acı.. Çok sevdiklerinden uzakta olmak ve o çok sevdiklerinden birini daha kaybetmek ne acı.. 

Yeni doğumlar, yeni ölümler görmek, acıyla sevinci aynı çizgiye koymak, hatta koymak zorunda olmak ne kadar da acı ve darmadağın edici.. Bir gün boyunca sayısızca yalan duymak ve her duyduğunda "Yalan" diyememek, inanıyormuş gibi yapmak ne kadar da acı.. 

 
Toplam blog
: 31
: 421
Kayıt tarihi
: 26.11.10
 
 

En büyük aşkım okumak okumak ve yazmak :)Tiyatro tutkunu, müzik sevdalısı ve deniz aşığıyım. Öğre..