Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ağustos '09

 
Kategori
Haber
 

Açılım açılım

Açılım açılım
 

ŞEHİDİMİZİN TOPRAĞA AKAN KANINI PKK DEĞİL TÜRK MİLLETİ YERDEN KALDIRIR.


Açılımlar almış başını gitmiş ki, ne gitmek sormayın... İktidar partisi, Türk Milletinin, çok fazlasını, yok sayarak bir rota belirlemiş ve gidiyor.

Neyin açılımını yapıyorlar? Adana'da verilen polis şehidimiz bir yana, verilen onca şehit neden öldü?

Pkk, eli kanlı bir TERÖR örgütüdür ve onların, demokratik anlayışı ile, bizim anlayışımız çok farklı bence. Neden mi?

Onlar, en küçük bir müdahaeleyi, demokratik değil diyerek, etrafı ayağa kaldırırken, onlara polis dahi müdahale etmezken, insan hakları diye haykırıyorlar.

Ya onların yaptıkları? Çokmu demokratik, küçük çoçukları dağa kaldırıp, eğitip, TÜRK ASKERİ'NİN üzerine salar iken, kendi soydaşlarını, gözlerini kırpmadan, onları desteklemedikleri için çoluk çoçuk demeden, kurşuna dizmelerinin, hangi haklı demokratik gerekçesi olabilir?

Şöyle bir haber okumuştum MB yeni katılmış iken ''Askeri helikopterde bir kız doğdu'' kürt halkına ayrımcılık yapılıyor diyenlere bence tokat gibi cevaptır. Helikopter ile zor durumda kalan, doğulu bir bayanı hastaneye yetiştirmek için alıyorlar ve bebek, askeri helekopterde doğuyor hastaneye varmadan. ( milliyet yorumlarımda ilk sayfamda mevcut ) bu sadece küçük bir örnek.

Şimdi, benim ülkem ayrımcılık falan da yapmadı ve yapmıyor da bunu iyice anlamakta faide var. Konuyu etnik bir soruna dönüştürmeye çalışanlar, zannederim ki başarıyorlar çünkü en azından bizler değil ama doğu insanımız böyle yönlendiriliyor.

Ve, bu çok büyük bir yalnış. Yanlışın en büyüğü ise öcalan denen (BEBEK KATİLİ ) kişinin, çizeceği sözde yol haritasının, kaide alınmayacak savsatalarını dinlemek dahi hata olacağı, hemde büyük hata olacağı kesin.

Bu ülke, ne şehidinin kemiklerini sızlatır, nede başka bir meclis kurdurur. İktidar partisi, tabiri caizse ''kaş yapıyım derken, göz çıkaracağa '' benziyor. Ülke, kaosa doğru sürükleniyor, bunu nasıl göz ardı edebilirler anlamıyorum.

Şehit aileleri, görüşmeye kabul edilmiyor, dinlenmiyor, işte en büyük hatalardan biri daha. Bir şehit babası, aldığı şeref badalyasını ''onlara geri veririz'' diyor, yerden göğe haklı ''alsınlar öcalana assınlar''diyor!!!

Bizler, onların sonuna kadar arkasındayız ve her zaman bu topraklar için can vermiş ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MİNNETTARIZ. BUNU KİMSE DEĞİŞTİREMEZ VE KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ T.C. VAROLDUKÇA.

SAYGILARIMLA.

 
Toplam blog
: 25
: 456
Kayıt tarihi
: 25.01.09
 
 

U.Ü.İ.İBF. Donuk bir kayıt ve bu yılda A.Ü. İktisadi ve idari programlar _Sağlık Kurumları İşletm..