Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ağustos '09

 
Kategori
Güncel
 

Açılım ne demektir?

Açılım ne demektir?
 

Dağdakilerin anneleri ile şehit asker anneleri bir araya geldiler; senin çocuğun benim çocuğumu öldürdü gel barışalım ve de dost olalım mı dediler şimdi YANİ . Yoksa herkes kanlısını tanısın diye mı bu buluşma gerçekleştirildi?

Asker evlatlara vatanınızı siz koruyacaksınız diye emir verildi ve onlarda mecburi askerlikleri yanmasın diye emre uymak mecburiyetindeydiler.

Ve karşılarında kendilerine hedef gösterilen ve düşman olarak bildirilen güç odaklarına, karşı taarruz emriyle savunma harekatı gerçekleştirdiler. Bu askerlerin ve onların annelerinin ne suçu kabahatı var ki, o acılı anneleri oğullarının katili ile bir araya getirdiler ve onlara tekrar tekrar acı yaşattılar.

Peki dağadaki gençleri ne zorladı da dağa çıktılar?. Belkide şöyle sormalıyım. Dağa çıkanları oraya çıkmaya kim ve hanki devletler veya güç odakları zorladı da annelerini geride bırakarak, karda kışda dağa çıktılar.

Dağa çıkan gençleri, bu eyleme zorlayan sebebleri bir çok olduğunu okuyordum.

Şimdi onları dağdan indirmek için "KÜRT AÇILIMI" her ne manaya geliyorsa ki bu sebeblerin hepsi toplanarak bu cümlenin içine sığdırılmış olduğunu düşünüyorum. Bu cümlenin içine yazılabilecekleri düşünmek bile ürpertiyor insanı.

"KÜRT AÇILIMI" = KARA ÇARŞAF GİYMİŞ BİR CANLI

Bu çarşafı çıkarsınlar bakalım içinden ne çıkacak?

Bu çarşafa bürünen, bir bayan yada erkek veyahutta insan boylarında bir ayıda olabilir değil mi?

Veyahutta üçünün karışımı ve hiç de aşınası olmadığımız ve tanımadığımız bir değişik canlı türüde çıkabilir di mi?

Bu cümlenin içini görmek, biz Türk Milleti olarak en doğal ve en DEMOKRATİK hallımız değil mi?

Siyasi başkanlarımız günlerce koşturuyor ve de birbirlerine baya yenilmez yutulmaz laflar ediyorlar. Bizde görelim öğrenelim, istiyorum. Kör kör bir yere doğru koşuyoruz. GÖZLERİMİZİ AÇIN, NEREYE GİTTİĞİMİZİ GÖRMEK BİZİM HAKKIMIZ DEĞİL Mİ?

Ne varmış bu cümlenin içinde.

Evlatlarımızın feda edilmemesi için, illada toprak ve bağımsızlık mı vermek gerekiyor. Madem bu kadar kolaydı toprak vermek yıllar yılı bu kan neden aktı. Bunun bir başka sebebi olmasın?

Sadece gençlerin feda edilmesi derseniz buna bebekler bile güler.

Ne oldu da gençlerin feda edilmesinden vazgeçildi? Kimin baskısı bu olayı alevlendirdi? Dün başka konuşan insanlar, ne oldu da bu gün başka konuşuyorlar.

Bizleride insan ve vatandaş yerine koyarak bizede birisi çikip anlatabilir mi?

YOKSA BU CÜMLELERİ KURMAK VE TELAFFUZ ETMEK İNSANI YAMULTUR MU?

DEMOKRASI NIN "D"SİNİ BEYİNLERİNDE TAŞIYAMAYAN İNSANLAR TOPLULUĞU MU ZANNEDİYORSUNUZ BİZLERİ?
 
Toplam blog
: 56
: 661
Kayıt tarihi
: 24.02.08
 
 

Emekli, 19 mayıs ..