Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Aralık '08

 
Kategori
Siyaset
 

Açılımlar

Açılımlar
 

Evet, işte budur!

Kısasa kısas!

İçlerindeki şeytanı dışarı çıkartmışlar!

Böylece şeytan açıkta kaldığını göre kendisine gidecek bir yer bulur!

Neden mi bahsediyorum?

Hiç canım! Havadan sudan…

Şu meşhur çarşafa dolanma olayına karşılık olarak AKP’nin kendine has kutlamasından!

Biraz detaya inip, neler olmuş, televizyona ve gazetelere yansıdığı kadarıyla irdeleyip, sonrada ülkenin geldiği yere bakarak, zevkten(!) dört köşe gülümseyelim!

Evet, işte o an. AKP, kara çarşaf (Çarşafa dolanma) açılımı yapan CHP’ye Edirne’de karşılık vermiş. Hem de ne karşılık!

AKP Merkez İlçe Teşkilatı’nın dayanışma yemeğinde, mönüde olmasa da, parasını verene rakı ve bira servisi yapılmış. (Bir sponsor bulamamışlar demek ki)

Partinin belediye başkan adayları ve ileri gelenleri içmese de, davetliler 4 saatte 30 şişe rakı ve 100 şişe bira tüketmişler.

Yandı gülüm Keten helva! Su getirin! O belediye başkan adaylarının hiç birisi aday falan olamaz. Sen bu kadar günah işle sonrada belediye başkanı adayı ol. Yok öyle üç kuruşa beş köfte!

Memlekete sanki başka açılım yapacak eylem bulamamışlar! Bakın, hani şu Hak ve Hakikat Partisi var ya. Birde onun yeşil takkeli, sakallı Genel Başkanı Dursun Güneş var ya! Nasıl bir açılım yaptığını görmediniz mi? Niye kendinize böylesi açılımları örnek almıyorda, şu Laiklerin davranış ve eylemlerini örnek alıyorsunuz!

Sizler niye öyle bir açılım yapmıyorsunuz? İçkiyle açılım mı olur?!!!

Sizde, hemencecik CHP’nin Çarşafa Dolanma oyununa gelip, toplumun ötekileştirilen kısmına hoş görünmek için farklılaşmışsınız!

İktidardaki ağababalarınız, halkın oyunu almak için cemaatlere tanıdıkları sonsuz özgürlüklerin yanı sıra, yüz binlerce ton kömür ve gıda maddesini boşuna mı dağıtıyorlar?

Bu kadar çaba, bu kadar masraf, sizlerin içki aşkınız yüzünden boşa mı gidecek?

Tüm dünyayı kriz sarmışken, bir taraftan IMF ümüğümüzü sıkmaya çalışırken, diğer bir taraftan ihracat, ve üretim düşerken, krizi fırsata dönüştürmek isteyen işverenlerin, işçi kıyımına başladığı ve bu güne kadar 360 bin civarındaki işçiyi işten çıkarttıkları bir ortamda, bu güne kadar yaratılan ekonomik mucizenin(!) sonuna gelinmişken, bir çuval inciri berbat etmenin bir anlamı var mıydı?

Nedir sizin bu içki aşkınız?

Her şeyden önce yıllardan beri verilen uğraşlar neticesinde ötekileştirilenlere özenmeniz, partiniz için en büyük hata!

Yıllardan beri Arabistan ve Irak’a çevrilmeye çalışılan bir ülkede, kendinizi Avrupalı(!) gibi görüp, içki içmenin bir alemi var mıydı?!!!

Bırakınız efendim CHP ne yaparsa yapsın. Size ne onların Çarşafa dolanmalarından! Siz iktidarda bulunan büyüklerinizin söylediklerini yapın yeter. Onlar, sizin için ve bu ülke için her şeyin en iyisini zaten düşünürler. Ve yaparlar...

Madem bu kadar içkiye düşkünsünüz, o zaman niye bu kadar az içiyorsunuz?

850 kişi; 4 saatte 30 şişe rakı 100 şişe de bira mı içermiş! Kelle(!) başı en azından bir küçük Rakı niye içmediniz?

Böylesi bir açılım(!) eksik bir açılımdır. Yapacağınız her türlü eylem halka örnek olmalı! Her eyleminiz ve açılımınız halkın yüzünü güldürmelidir!

Evet, demek ki sizlerde bu iktidarın ötekileştirdiklerindensiniz!

Bu seçimlerde, iktidar ve ötekilerin gücü karşılaştırılacak! Bakalım sadaka ekonomisinin getirilerimi, yoksa ötekileştirilenlerin iktidara karşı duydukları nefret mi galip gelecek?

Bence AKP %50 nin altında oy alırsa ötekileştirdikleri galip demektir.

Ayrıca; bu Biat ve Sadaka kültürünün de iflası demektir!

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..