Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Eylül '06

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

AÇIM DEMEK Mİ DOKUNUR KANIMA?

AÇIM DEMEK Mİ DOKUNUR KANIMA?
 

açlık


İçimdeki sızının sebebi nedir? Yüzleşemediğim sorular mı içimi dağlayan yoksa buldukça her seferinde kaybettiğim sevgi sözcükleri mi?

Açım demek mi dokunur kanıma?

Yokluğun mu desem.... Hiç var olmadın ki. İçimde büyüttüğüm, her kimsede bir parçasını bulmaya çalıştığım;her seferinde yanılıp, karanlık gecelere sırdaş olduğum. Huzuru ellerde ararken, düş perilerine sığındığım ve içime akıttığım gözyaşlarımın; her seferinde inadına haykırdığım, her seferinde gülümsemeyle yeniden başladığım içimdeki kalbi hoyratça gökyüzüne savurup, düş perilerinden her gece dilek istemek ............ Açım demek mi dokunur kanıma; "açım işte ".

Sen değil misin? İnsan sıcaklığına, dost seslere, göğüste huzur kırıntıları toplamaya, verilecek ve sonuna kadar tutulucak sözlere,sadece gözlerdeki ışıltıya, içten bir kahkahaya, yaşama,sevdalara,kırmızının ihtişamına, sarının çocuksu telaşına, turuncunun şeytanlıklarına, mavinin gizemine, beyazın sessizliğine, morun ürkekliğine, pembenin mahsunluğuna, siyahın gözükaralığına, yeşilin pervasızlığına,kahverenginin olgunluğuna ve sessiz hüznüne, hayatın tüm renklerine...... Açım işte kime ne?

Hergün ceplerimi dolduruyorum düş perilerinden aldıklarımla

hergün yeni bir gün diyerek

hiç usanmadan

her gece ankaranın sokaklarına serpiyorum düşlerimi

Olmadık bir yerde biten küçücük bir çiçek görüyorsun ya geçerken;işte benim o.

Yine umarsızca akıtıyorum inci taneleleri kimi zaman sevinçten, kimi zaman öfkeden, kimi zaman acıdan, hüzün veya mutluluktan

açım işte kime ne

18.08.2006



 
Toplam blog
: 54
: 2211
Kayıt tarihi
: 07.09.06
 
 

1975 doğumlu tipik bir terazi.. Kimine göre bu yıllara bir sürü şey sığdırmış biri; kimine göre..