Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mayıs '15

 
Kategori
Blog
 

Acımadı ki...

Acımadı ki...
 

İnsan yaşamında bazı şeyler vardır, yaşadıklarının arasında diğer yaşananlara benzemez. Bazı olaylar vardır ki,  besler, doyurur bu doygunlukla huzura erdirir insanı. Emek sarfeder, uğraşır, didinir sonunda başarır, başardıkça mutlanır, keyif alırsın yaptığın işten. 

       "Oh be, iyi ki" dersin.

        Bunu birde çok sesli olarak söylemenin hazzını henüz yola çıktığımızda bizlerde bilmiyorduk. Belki başında bir hayaldi. Zamanla olgunlaştı ve şimdi meyve verdi. İşte şimdi kırksekiz kişi hep bir ağızdan "Acımadı ki" diyoruz. Ardından da;

       "Oh be, iyi ki" ...

        Bana bu teklif sevgili (Sema Öztürk) Yağmur Zamanı  tarafından yapıldığında da en az şimdiki kadar mutlu olmuştum. Fakat İzmir Kitap Fuarına yetişen kitabımızın imza gününde arkadaşlarla birlikte olmanın da verdiği keyifle şimdi daha da mutluyum.

       En, en, en  önemlisi de böyle güzel bir projenin altından kalkıp, kendimizce yol katettikten sonraki zamanlarda birilerinin de en az bizim kadar mutlu olabilme umudu. Birilerinin bir nebze de olsa derdine derman olmanın mutluluğu bu. Bütün geliri TOFD (Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği) ne bağışlanarak  bizim duyduğumuz mutluluğa ortak etme sevinci bu.

Sıcak, samimi, içten cümlelerle; bazen duygusal, bazen muzip yaşam tadında öyküler, öykü tadında yaşamlar olarak resmedilmiş bu satırlarda. Satırlar arasında saklanan sıcaklık ve böyle güzel bir amaç uğruna basılmış o kitabın kokusu benim içimi ısıttı. Umuyorum herkese aynı duygu akışıyla kucak açar bazen gülümsetir bazen düşündürür bazen de duygulandırırız.

       Organize etmenin bütün sıkıntısını yaşayan başta arkadaşım Sema Öztürk olmak üzere;  yazan, çizen, derleyen, toplayan, arayan, soran, ilgilenen, önemseyen bütün arkadaşlarımın emeklerine, kalemlerine  sağlık diyorum. Böyle güzel bir başka projede tekrar buluşabilme umudunu taşıyorum kendi adıma. Bir başka gönüle umut olmak adına.

 

Sevgi ve muhabbetle...

 
Toplam blog
: 153
: 1584
Kayıt tarihi
: 18.12.08
 
 

Yaşamayı seven, yaşamı dürüst ve içten yaşayan, evi, eşi ve iki yavrusunun annesi... ..