Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '16

 
Kategori
Futbol
 

Acının Gölgesinde Maç

Fenerbahçe- Kayserispor maçına odaklanmıştık. Vitor Pereira, haklı olarak kadroda rotasyona gitmişti. Acaba bu rotasyon sahaya nasıl yansıyacaktı? Maç sonunda neler yazacaktım?

Gelgelelim bir anda sarsıldık gelen haberle. Yine Ankara… Yine bomba… Yine ölüler… Yine yaralılar…

Futbol bir anda anlamını yitiriverdi. Can pazarında ne anlamı vardı golün, ofsaytın, kırmızı kartın.

Keşke futbol gibi oyun olsaydı yaşananlar… Ama değildi. Kanlı bir gerçekti…

Keşke bu yazıyı yazmak zorunda kalmasaydım. Keşke Fenerbahçe’nin karşısında etkili bir Kayserispor bulduğunu, Fırat Aydınus’un Mabiala’ya 43.dakikada gösterdiği ikinci sarı kart ve kırmızı kartın yanlış olduğunu, Pereira’nın ikinci yarıya defansı üçleyip santraforu çiftleyerek çıktığını, bunun etkisiyle Fenerbahçe’nin bir on dakikalık periyodda bir gol ve bir penaltı bulduğunu, ancak Fernandao’nun penaltıyı kaçırdığını, bu on dakikadan sonra eksik olmasına rağmen Kayserispor’un takdir edilecek bir oyun oynadığını, Fırat Aydınus’un maç sonuna kadar ikinci sarıdan kırmızıyı çıkartması gereken bazı pozisyonlarda kartını gösteremediğini ve kendisini hep övmeme rağmen bu maçtaki yönetimiyle bende hayal kırıklığı yarattığını sizlere uzun uzun anlatabilseydim.

Lakin, yukarıda da belirttiğim gibi Ankara’daki patlamadan sonra bunlar artık önemini yitirmiş, değersiz konular. Bakın, normalde maçtan sonra isyan etmesi gereken Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu maçla alakalı yorum yapmayacağını ve en güzelini stada gelen seyircilerin söylediğini belirtti.

Evet, maça gelen taraftarlar bile bir süre sonra maçı bırakıp tamamen Ankara ve ülkemiz için tezahüratlarda bulundular.

Acımız büyük. Dilerim böyle olaylar bir daha yaşanmaz ve bu son olur.

Ankara’daki hain terör saldırısını şiddetle kınıyor, hayatını kaybedenlere Tanrı’dan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara ise acil şifalar diliyorum.

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..