Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü mezunu, 67'nin kovasında doğmuş, evli, bir çocuk annesiyim. Evren, uzay, dünya, insanoğlu, insan ile dolaylı veya dolaysız, paralelinde veya kesişen tüm konular ilgi alanıma girer. Kendi halinde yaşayan-düşünen-hareket eden; varlığını, yaşamı ve ölümü; sorgulamaya..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Bilin / Bulun Bakalım 11.

Ebelik umduğumdan uzun sürdü. İnternete sık girmeye çalıştım.Ancak kısa süreler internette kalabiliyorum. Yarın da internete giremiyeceğime göre. Kör ebe olduğumu ilan ediyorum. Durumu ile ilgili bilgi bekliyorum.

10 Nisan 2008 00:39
Çay Deminde Kitabevleri!

Fikrimce, bilgi ve sevgi varoluşun nedeni temeli ve sonucu.(dedim ya fikrimce, yanılıyor da olabilirim.) Ve kitaplar bilginin, sevginin her rengini yansıtan kitaplar. Okumaktan vazgeçmemeliyiz. Bilgisayar da bir kitap bence.Ucu internette iken. Bil-net'i uzun zamandır okuyamıyorum.Çok kaybım var. Sağlıcakla hoşçakalın.

06 Nisan 2008 14:48
Uçuşa var mısınız?

İlk yorumumu yazıyorum ancak okuduğum ilk yazınız değil. Aydın, ister il olsun ister nur yeterki insandan insana olsun, olsun. Kırgınlıklar, ayrılıklar olmasın, olsun. Sağlıkla hoşçakalın...

05 Nisan 2008 11:50
 
Toplam blog
: 2
: 478
Kayıt tarihi
: 16.10.07