Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Eylül '10

 
Kategori
Magazin
 

Acun Ilıcalı'nın kariyeri tehlikede mi?

Acun Ilıcalı'nın kariyeri tehlikede mi?
 

Survivor programına ince ayar çekildi. Aylarca izlediğimiz Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı ‘Survivor’ programında Acun’un reytingler artsın diye yaptığı ince ayarlar konuşuluyor. Türk televizyon dünyasının dahi çocuğu Acun Ilıcalı (!), benim fikrime göre kariyerini tehlikeye atmaktadır. Zira aylar önce başlayan ve yarışmacılarını ''Var mısın? Yok musun?'' yarışmacılarından seçen bu yarışma son 6 ya girilirken grup etkisinin azaltılması ve programın reyting istikrarının devamının sağlanması için düello yöntemi getirildi. Gruplaşmış yarışmacıların sırayla istedikleri herhangi bir rakip yarışmacıyı eleyebilmeleri engellendi ve böylece yarışma izlenebilirlik kazandı.
Son dört kaldıktan sonra ekip Türkiye ayağı için Türkiye’ye döndü. Demet Akalın devreye girerek Merve ve İhsan arasındaki gerginliği bitirip bu ikilinin barışmasını sağladı. Bu durum Acun tarafından tepkiyle karşılandı. Merve ve İhsan arasındaki gerginlik Acun'a veya programa ne kazandıracaktı (?) tartışılır.
Son üç’te Yarışmacılardan Aydın hiçbir yarışma olmadan sadece bütün yarışmacıların oylarıyla elendi. Bu olayda Acun’un ince ayarıydı. Bunun yanında Acun Ilıcalı bir yandan yeni ‘Survivor’ programı yarışmacılarını seçmek için tekrar bir ''Var mısın? Yok musun?'' yarışması başlattı.
Son olarak şampiyonun belli olacağı Merve-İhsan kapışmasının oylama anı tam bir rezaletti. Kullanılacak 19 oy vardı. Oylar açıldıkça nerdeyse bir Merve, bir İhsan olarak açılan oylar ne tesadüftür ki 10 oy Merve 9 oy İhsan olarak dağıldı ve bu son saniyede oldu, yani bu heyecan yaratıldı reytinglerin tavan yapması sağlandı. Acun Ilıcalı kariyerini tehlikeye atmaktadır ve acilen toparlanması gerekmektedir.
 
Toplam blog
: 6
: 1615
Kayıt tarihi
: 04.06.10
 
 

Turizm işl. ve otelcilik mezunuyum. Adana' da yaşıyorum. Fotoğraf çekmek, internette gezinmek bisikl..