Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mayıs '11

 
Kategori
TV Programları
 

Acun Ilıcalı'nın sırrı ne?

Acun Ilıcalı'nın sırrı ne?
 

Bundan on yıl önce adamın teki karşımıza çıkıp: "Bak; ben insanlara kutu filan açtırarak, onları bir adada toplayıp garip garip şeyler yaptırarak ülkenin en ünlü ve zengin adamı oldum" dese herhalde ona "Git başımdan benimle kafa bulma" deyip kendisini dünyanın öbür ucuna kadar kovalar o da dünyanın öbür ucundan elinde mikrofonla güzel kızların yanına gidip onlara "Ajunn Firardaa" dedirtir sonra da "Var mısın yok musun" diye sorarak hayatımızın tam ortasına Acunmedya ve Acun Ilıcalı isimlerini yerleştirirdi. 

Şüphesiz ki Acun Ilıcalı bu ülkenin gelmiş geçmiş en akııllı ve şanslı insanlarından biridir. Bence kendisi "Yeni bir fikir, eser üretmeden zengin olmanın yolları" adında bir kitap filan çıkarıp engin bilgilerini paylaşırsa çok büyük bir iyilik yapmış olur çünkü benim gibi yüzlercesi bunun nasıl olduğunu merak etmektedir. Ne bileyim birçok insan yaşamları boyunca bir kitap yazmak, bir beste yapmak, bir film çekmek yani yeni bir şey üretmek için yıllarca uğraşıp karşılığında maddi manevi bir şey elde edemezken, adamın biri daha önce başka yerlerde defalarca yapılmış şeyleri ülkemizde deneyip ülkenin en zengin ünlü ve güvenilir adamı haline gelmişse bunun mutlaka bir sırrı vardır. Hayır yanlış anlamayın eleştirdiğim filan yok cidden acayip saygı duyuyorum saygı duyuyorum çünkü kendisi Allah yürü ya kulum demiş deyiminin bence en somut örneğidir ve hatta bence bu deyim onun için söylenmiştir. 

Acun Ilıcalı on yıl boyunca tvdeki en akıllıca işlere imza atıp daima en çok izlenen programların yapımcısı olarak parasına para ününe ün katarken ilk yıllardaki sevimli eğlenceli televole sunucusu gitmiş yerine sineğin yağından sponsor çıkaran bir adam gelmiştir. Şu anda ağzını her açışında nefes alıp verirken bile bir markanın reklamını yapmaktadır. Mesela Allah gecinden versin ölürse filan herhalde cenazesini ne bileyim Turkcell, Coca Cola filan kaldırır o derece abartmıştır artık. 

Tabii bu kadar para pul, ün şan şöhretin değişmez yasasına o da uymuş eşinden boşanmış kendisine fıstık gibi genç bir sevgili edinmeyi de ihmal etmemiştir. 

Netice de ne dersek diyelim o dünyanın neredeyse tamamını gezmiş, vergi rekortmeni olacak kadar servet edinmiş ve programlarıyla adından söz ettirmeyi başarmış bir insandır. 

Kendisinden tek isteğimiz ise Nihat Doğan'ı o adada bırakmasıdır yani Nihat o adada Coca Cola ve Turkcell sponsorluğunda mis gibi yaşar bence yani neden olmasın değil mi? 

İYİ SEYİRLER 

 
Toplam blog
: 61
: 1429
Kayıt tarihi
: 30.03.11
 
 

Buraya  cancanlı şeyler yazmayı çok isterdim ama ortalama bir memur maaşıyla geçinen evli ve çocu..