Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Şubat '13

 
Kategori
TV Programları
 

Acun Ilıcalı reyting için ağlattı!

Acun Ilıcalı reyting için ağlattı!
 

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu "O Ses Türkiye" adlı programında ekrana gelen görüntüler twitterda büyük bir tepki yarattı. 

Trafik kazasıyla hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu oğluna benzerliği olan Onur Uğuş'u izlemek için stüdyoya gelmiş ve duygusal anlar yaşanmıştı. 

Twitter'dan ise Acun Ilıcalıya Hatice Akarsu'yu programa getirip reytin için ağlattığı sebebiyle tepkiler yağdı. Acun Ilıcalı geçen Cumartesi günü de yani 2 Şubat 2013'de Yetenek Sizsiniz'de "Zeka'nın Anahtarları" adlı öğrenci grubun hem ingilizce şarkı söyleyip hem sayıları toplamasını izledikten sonra öğretmenlerine; "Hocam hani İngilizce şarkıydı? Bunun neresi İngilizce?" diye sormuştu. Yarışmacının söylediği şarkı ise, Michel Telo'dan Ai Se Eu Te Pego şarkısıydı. Yani Portekizce, İngilizce değil. Acun'un bu sorusuna karşılık bayan öğretmen, "Şarkının içinde sanırım İngilizce kelime varmış," dedi. Bunun üzerine Acun Ilıcalı yine "O kelimeler nedir? Hangisiymiş?" diyerek gereksiz yere tatsızlık çıkmasını sağladı. 

Yarışmacıları kovup gereksiz yere tatsızlık çıkartmak yeni adet sanırsam. İzleyiciden boş yere kendisine tepki almasını sağlıyor. Artık o da sevilmiyor sanırsam...

 
Toplam blog
: 90
: 2496
Kayıt tarihi
: 03.11.12
 
 

Kafasına takılan her konuyu sonuna kadar araştırmaya üşenmeyen, bildiklerini, öğrendiklerini ve i..