Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ocak '16

 
Kategori
TV Programları
 

Acun Ilıcalı TV8'den sonra hangi Televizyon Kanalını alıyor?

Acun Ilıcalı TV8'den sonra hangi Televizyon Kanalını alıyor?
 

Televizyon kanalları arasında rekabetlerin devam etmesi her yönden çeşitli sonuçlar doğuruyor. Diziler, programlar arka arkaya geliyor, yayınlanıyor ve bir süre sonra yitip gidiyor ya da zirvede yer alıyor. Tüm bu yarış içerisinde esas sözü tabi ki kanal patronları söylüyor. Bu patronlar arasında son yıllarda en etkili olanı tahmin ettiğiniz gibi Acun Ilıcalı oldu.

Spor muhabirliğinden kanal patronluğuna uzanan müthiş hikaye içerisinde birçok önemli işe atmış ve reyting almak söz konusu olduğunda akıllara ilk gelen isim olan Acun Ilıcalı, TV8'e ortak olması ile birlikte kanalın yeniden yapılanmasına sebep olmuş ve birçok yapımını TV8 ekranına taşımıştı.

Survivor, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi önemli formatlara sahip olan Acun Medya'nın ve TV8'in patronu, şimdilerde yeni bir kanal almayı planlıyor.

Ancak bu kanal ülkemiz sınırlarından değil, Yunanistan'dan !

Zamanında Survivor Türkiye-Yunanistan programını yaparak o ülkeye de el atan Acun Ilıcalı, sırf bu kanal satın alma için ülkenin başbakanı Aleksis Çipras ile bile görüşmüş. Kanal konusunda 2 alternatifin olduğundan bahseden Ilıcalı ; ya mevcut bir Yunan kanalını satın alacak ya da yeni bir frekans satın alarak sıfırdan başlayacak. Bunun kararının verilmediği ve kanalın Ekim ayı gibi faaliyete geçmesinin beklendiği söyleniyor.

O Ses Türkiye'nin Yunanistan versiyonunun yayın haklarını alması da bu durumu doğrular nitelikte olarak yorunlanıyor.

Anlayacağınız Acun'a buralar dar gelmeye başladı artık. Bu hamle ne zaman kesinleşir bilinmez ama maddi kriz içerisinde olan ülke insanın uyutulması için ideal şartları sağlayacağı kesin. Tıpkı bizdeki ''uyutma'' durumunda olduğu gibi yani.

Olimpiakos, Panathinaikos, AEK ve Paok gibi Yunan takımlarının eski oyuncularını topladığı bir salon turnuvası düzenlemekle beraber Eser-Oğuzhan ve İbrahim üçlüsünü de oraya ithal ettik mi, olay tamam!

Şimdi Yunanlılar düşünsün o zaman!

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..