Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ağustos '13

 
Kategori
TV Programları
 

Acun Ilıcalı ve projeleri/ Yetenek Sizsiniz- O Ses Türkiye– Survivor

Acun Ilıcalı ve projeleri/ Yetenek Sizsiniz- O Ses Türkiye– Survivor
 

Her zaman zirveye dikilmiş gözlerle yeni projeler peşinde


Türkiye’nin ünlü televizyon şovlarına imza atan Acun Ilıcalı neye elini atsa altın değerinde oluyor. Bir çok Tv seyredeni onun yerinde olmak için can atıyordur sanırım. Ama o işler o kadar kolay değil desem kızar mısınız yine bana? Çünkü başarı için çok iyi ve planlı çalışmanın yanı sıra da hani şu tesadüflerin de sizden yana çalışması gerekir.

“Dur bir ticarete atılayım” diyerek açtığı kot dükkânı iflas edince, bir arkadaşı vasıtasıyla ve futbol bilgisiyle İlker Yasin ile tanıştı. Tanışmakla kalmadı bir de üstüne üstlük onu etkilemeyi başarınca denenmek üzere işe alındı. Yani şans Acun Ilıcalı’nın yanına geçmiş ve şu an oturduğu zirveye koltuğunu çoktan hazırlamıştı.

Beşiktaş muhabirliği ile başlayan bu serüveni, Televole, Acun Firarda ile sağlamlaştırarak bugünlere geldi. Artık koskocaman bir yapım firmasının başında reytingleri alt üst eden, ekranda yapacağı programları merakla beklenen biri oldu.

Tabi yeni sezonda da olmazsa olmazların başında gene Acun Medya’nın programları arz-ı endam etmeye hazırlanıyor. 2014 Haziran ayında Acun Medya’nın başarılı yapımlarına bir yenisini daha ekleyeceğini söylemesi zaten üzerine dönmüş bakışların daha da güçlü kilitlenmesine sebep oldu. Ama, daha bu projenin ip uçları bizlere açıklanmadı. Haydi, hayırlısı!

İsterseniz bu sezonun Acun Medya imzasını taşıyacak diğer programlarına bir bakalım:

O Ses Türkiye

Yarışmacıların kendini beğendirme telaşesine düşmesi yetmiyormuş gibi bir de jürinin yarışmacıyı takımına almak için çırpındığı yarışma olarak hafızalarda yerini alan program bu sene önemli iki jüri üyesini değiştirerek başlayacak.  Mustafa Sandal ve Hülya Avşar’dan boşalan yere güçlü yorumcu Ebru Gündeş ve Athena Gökhan oturacak. Fakat O Ses Türkiye'ye bomba bir jüri üyesinin daha dahil olacağını açıklayan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yeni ismi çok yakında açıklayacağını söyledi.

Tabi bu biraz kafaları karıştırdı, çünkü koltuklarında rahat rahat oturan Hadise ya da Murat Boz koltuklarını terk etmek zorunda mı kalacaklar, yoksa bu sene jüri 5 muhteşem isimden mi oluşacak? Konser öncesi Murat Boz, “Bu yıl O Ses Türkiye, ben olmasam da her daim birinciliğe oynayacaktır. Hadise'yle O Ses Türkiye'de çok eğleniyoruz. Bu sene ben programa katılırsam Acun'a söyleyeceğim bizi Hadise'yle yan yana oturttursun, hatta Ebru'yla Hadise arasına oturursam benim için muhteşem bir fırsat olur” dedi. Bu açıklama bana Murat Boz’un hala jüride olup olmadığı konusunda bir fikri olmadığını hisettirirken bir taraftan da Murat Boz gibi hem yakışıklı hem de esprili bir kimliği koltuğundan kaldırmayacağını sanıyorum. Bekleyip göreceğiz. Ne de olsa şimdiden Türkiye’de 2014 yılının sesini bulmak için ön elemeler başladı.

Yetenek Sizsiniz

Acun Medya tarafından televizyon kanallarına bulaştırılan ve Türkiye’nin diğer çılgın yarışması da Yetenek Sizsiniz Türkiye’dir. Hülya Avşar, Sergen Yalçın ve Acun Ilıcalı’nın jüri üyesi olduğu yarışmada Sergen Yalçın’ın' yerine Eser Yenenler gelecek. Türkiye’de ‘’Genç Yetenekler’’ diye söz edilen B.K.M. oyuncularının lokomotifi olan Yenenler, Acun Ilıcalı’nın da uzun süredir takip ettiği ve yeteneğine saygı duyduğu biri ve Sergen Yalçın’nın da anlaşmasının bitmesi ile jüri üyesi olmayı kabul etti. Özel yaşantısında da arkadaşlıkları olan Acun Ilıcalı ve Sergen Yalçın bundan sonra ekranda yan yana en azından Yeteneksizsiniz Türkiye jürisinde görülmeyecekler. Acun Ilıcalı, yeni jüri üyesi Eser Yenenler'i , O Ses Türkiye'nin yılbaşı programında yarışırken iyiden iyiye fark edep, ondan sonra takibe alıp, yeni sezon için anlaşma yaptı.  Eser Yenenler’in de jüriye katılması yarışmanın için de ayrı bir lezzet olacak gibi görünüyor. Yavaş yavaş çürümüş sakız tadı bulaşan seyirlerimize, nane ferahlığında bir dokunuşla reytinglerin değişmez galibi olacaktır.

Survivor

2013 Survivor yarışmasının bitmesi ile ortalıklarda 2014 Survivor söylentileri başlamıştı bile…Pek çok isim 2014 Survivor adasına gitmek istediğini söylerken bir o kadarı da Acun Medya ile anlaşmaya vardığını söyler oldu. Oysa gitmek için kimse ile anlaşma yapılmamış. Kendileri ‘’Ah, şu adada ben de olsaydım!’’ diye söyleyenler harici doğru konuşan yokmuş. Biraz mışlı, muşlu oldu farkındayım ama doğrusu bu…

Survivor yeni sezon çalışmaları Eylül ayında başlayacak. Haliyle de şu anda ne aklılar da ne de sözleşme yapılmış birileri yok. Günde 20-30 ‘’Survivor da ben de varım’’ diyen çıksa da durum bundan ibaret. Acun Ilıcalı’nın haberleri yalanlamıyor olması da bu tarz haberlerle pirim yapmak isteyenlere rahatça ortalarda dolaşmasına sebep oluyor. Bakalım Eylül ayı itibarı ile de karşımıza kimler çıkacak. Eylül’e kadar sabredemem diyenlere de  “şunun şurasında ne kaldı” demekten başka bir çarem yok.

Hayatta çaresiz kalmamanız dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..