Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '17

 
Kategori
Güncel
 

Adalet Mitingi

Adalet Mitingi
 

ADALET MİTİNGİ


Fark fark edilir. Ne ellerindeki bayrağın üzerinde namaz kıldılar, ne aykırı bir slogan attılar, ne kendinden olmayanları taciz ettiler, ne haremlik selamlık yaptılar, ne de çöplerini bırakıp gittiler...
 
Çoluk çocuk 7'den 70'e Maltepe'de kendi imkanları ile kimseden katılmaları karşılığında para, yiyecek vs. almadan hür vicdan ve adalet istekleriyle geldiler. Yaşlılar bile sıcağa rağmen katılıp, mutluyuz adalet eninde sonunda yerini bulacak dediler. 
 
TV kanalları vermese bile ADALET mitingi amacına ulaşmıştır. Bir gün herkes için adalet lazım olacaktır. Oyun içinde oyun olsa da Türk Milleti bu oyunu bozacaktır.
 
Adalet yürüyüşünün verdiği mesajlar; Demokrasi, laiklik, bağımsız yargı, çağdaş eğitim, Atatürk ilke ve İnkılaplarının korunması ve tekrar yürürlüğe konulması vs. gibi tam ihtiyacımız olan şeyler. 
 
Sosyal Adalete inanan, din ve vicdan özgürlüğüne inanan, Cumhuriyete ve demokrasiye inanan, Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılaplarının yolunda olduğunu söyleyen, topraklarımızın bölünmez bütünlüğünden yana olan, teröre, cemaat ve tarikatlara, diktaya karşı olan her vicdanlı, namuslu, aklı selim vatandaşımızın, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yürüdüğü kardeşlik ve barış yolunda yürümesine destek vermesi gerekmektedir.
 
Bu yürüyüşün anlamını değiştirmeye, karalamaya, saptırmaya çalışan sözde Atatürkçü olanların, memleketini seven ülkesinde mağdur olmak istemeyen tüm vatandaşlarımızın az da olsa düşünmeye başlaması gerekmektedir.
 
HÜLYA ÇAKICI
 
Toplam blog
: 822
: 574
Kayıt tarihi
: 19.12.15
 
 

Hacettepe Üniversitesi İktisat Fakültesi ve Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Fakültesi ve..