Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Haziran '19

 
Kategori
Hukuk
 

Adaletin A’sı Var Gerisi Masal

Hiç inancım yok saygım da yok! Türkiye’de adaletten bahsedenin ağzını yırtarım!

Yeni yargı düzenlemesiyle yaklaşık 100 bin kişi tahliye olacakmış. İstanbul seçimlerini kazanmak için mi yapıyorsunuz bunu yoksa gerekli olduğu için mi?

Bir de sokaklarda idam diye bağıranlar ama af çıkaran partileri destekleyenler var. Gören de adalet arıyorlar sanacak. Katili idam et eroin satanı sal, o da öldürüyor.

Bu tür davranışlar bozulmuş çürümüş toplumla alakalı, toplum diye bir şey yok! Neye ağlayacağını neye güleceğini bilmiyor. İdam diye bağırıyorsun 100 bin kişiyi dışarı çıkarıyor ses çıkarmıyorsun!

Mahkemelerin önünden geçerken yüzümü çeviriyorum! Oralarda hak ve adalet olabileceğini düşünmüyorum. Böyle bir şey olabilir mi ya, seçim kazanmak için af çıkarılıyor. Bir kişi de çıkıp nedir bu yapılan demiyor!

100 bin kişi hangi suçlarla içeri girmiş olabilir? Zaten 2 yıl cezayı gerektiren suçlar için hapse girmiyorsunuz. Adam öldürme dışında her türlü suç vardır burada. Belki bilmiyorum onu da salıyorsunuzdur.

Çürümüş toplum her şeye eyvallah diyor. Bu affedilenler senin canını acıttı. Affa eyvallah diyorsun mahkeme kapılarında ağlıyorsun! Hangisine inanayım!

Muhalefet de oy kaybedeceğim diye sesini çıkarmıyor. Adalet için Ankara’dan İstanbul’a 500 km. yürüsen nolur!

Ne güzel bir ülke ya suç işliyorsun ceza görmüyorsun! Yargılarken idam edecek sanıyorsun, dağ fare doğuruyor adam üç günde çıkıyor. Bir de mağdurlarmış, mezardan çıkıp senin yerine ben yatayım bari!

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..