Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Eylül '16

 
Kategori
Deneme
 

Adam olmak erkekliğin yozlaşmış halidir; aslolan erkek olmaktır

Adam olmak erkekliğin yozlaşmış halidir; aslolan erkek olmaktır
 

Sıkıntılarımızın nedeni bu yozlaşma. Erkeklere dikkat edin, çoğu kendini beğenmiyor. Adam olmak erkekliği yok eder, dervişin pipisi yoktur.

Ne zaman terbiye ahlak gibi şeylerle uğraşmaya başlasam kadınlara ilgim kayboluyor. Bu anlamdaki doğru davranışları zaten bilim öğretiyor.

Vücudumun duaya ihtiyacı yok. Ruhumun da zaten yerini bilmiyorum. Kalbim beni yaşatan organ. Yumruk kadar kan parçasını safsatayla dolduruyorsun!

Erkeksen yapabildiğini yaparsın. Ama insansan imkânsızı gerçekleştirmen lazım. Erkeğin pazıları erkek vücudunun çekiciliğidir. İnsanın pazıları taş taşımak içindir. İlkinde pazı et parçası, ikincisinde gücün simgesi olarak görülür. Sen dünyaya yaşamaya mı yoksa sırtında taş taşımaya mı geldin? Kadın olsam hamalla yatmam!

Gücün simgesi olan erkek IŞİD olmuş kelle kesiyor. Yeryüzünde güç ile elde edilmiş hiçbir şey yoktur! Güç yakıp yıkmaya yarar. Aptal kadınlar güce tapar!

Adam olarak erkekliğini tamamlamak diye bir şey yoktur, tersine eksiltirsin. Ulema aşktan anlamaz!

Erkeği olması gereken hale nasıl getireceğiz? Gücüyle değil görünüşüyle erkek olacak. Erkeğin kalın pazılarını görenler bunun taş taşımak için olduğunu sandılar. Oysa Artemis hayran kalsın diyeydi. Taşı aklımla taşırım!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..