Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mayıs '15

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Adana Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Konseri

Adana Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Konseri
 

Adana Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarının hazırladığı Türk Sanat Müziği konseri 31.05.2015 Pazar günü saat 20.30’da Adana Büyükşehir Belediyesi tiyatro salonunda seyirci ile buluşacaktır. Solistliğini TRT İstanbul Radyo Sanatçılarından Çiğdem YARKIN’IN şefliğini Cevdet CÖMERTBAY’ın yaptığı konser iki bölümden oluşmaktadır.

İlk bölümü 50 dakika süren konser Belediye korosunun hicazkâr şarkıları ile müzikseverlere unutulmaz dakikalar yaşatmayı hedeflemektedir. İkinci bölümde TRT İstanbul Sanatçısı Çiğdem YARKIN hüzzam şarkılar ile başlayacağı konserine müzikseverleri mest edecek şarkılar ile devam edecektir.

Şef Cevdet CÖMERT Bay’ın hassasiyet ile üzerinde durduğu konser her sezonda iki defa düzenlenmektedir. Cevdet CÖMERTBAY her konserde bir makama ağırlık verdiğini ve 15-20 arası eser seçtiğini, bunu da herkesin o makamı daha iyi öğrenmesi için yaptığını belirtmiştir.

Tiyatro Ve Konservatuvar Şube Müdürü İsmail DİKİLİTAŞ; sanat müziğinin önemine vurgu yaparak, kültürel değerlerimizin yitirilmeyip devam ettirilmesi gerektiğini belirtti. Dikilitaş, sanatsal çalışmaların daha da artacağını ifade edip, her zaman sanata destek veren ve büyük bir sanatsever olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Sözlü’ye ayrıca teşekkür etti. 

 
Toplam blog
: 42
: 435
Kayıt tarihi
: 02.10.07
 
 

Atatürk Üniversitesi Sahne Sanatları Dramatik Yazarlık Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolar..