Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Şubat '14

 
Kategori
Seçim
 

Adaylardan açık Mal Beyanı talebim

Rüşvet, haksız kazanç, kara para sorunları ile kafamız karışmış ve toplum olarak birçok insana karşı güvenimiz sarsılmışken yerel seçimler dolayısıyla, partilerin belirlediği adaylardan ilk beklenecek şey herhalde yasaya uygun biçimde mal beyanlarını hazırlayıp kamuoyu ile paylaşmalarıdır.

Hiçbir siyasi oluşuma bağlı olmamanın verdiği özgür irade ile tüm adaylardan bunu isterken, seçmenlerinin gözü kapalı parti bağımlılığına sığınmalarının doğru olmayacağını artık bilmelerini isterim.

Özellikle sıradan bir maaşın üstünde getirisi olmayan ve birçok iş kolundan fazla çalışma emeği isteyen, binlerce insanın beklentisine çözüm sunma vaadi ile görev talep edenlerin aday olmak için gösterdikleri çabayı, olamadıklarında da gösterdikleri tepkiyi görünce, bu işin millete hizmet aşkı için yapılacağına inanmamızı sağlamaları gerekmektedir.

Tez, vakit geçirmeden Belediye başkanlığı için aday olanların, hepsinden hem partilerine hem de kamuoyuna açık mal beyanlarını, yasal sınırları çerçevesinde sunmalarını beklemekte hakkımızdır sanırım.

 
Toplam blog
: 88
: 265
Kayıt tarihi
: 14.10.11
 
 

İstanbul 1946 doğumlu, gazetecilik yüksek okulu eğitimliyim. Müzik ve her türlü spor aktivitesi y..