Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ocak '08

 
Kategori
İlişkiler
 

Adı aşktı

Adı aşktı
 

Kalbine bir bıçak gibi saplandı aşkı.Kanıyordu kalbi, ağrılar içindeydi.Yaşamak istemişti bu duyguyu oysaki. Sevmek istemişti. Kalbi onun adını söyleyerek atsın istemişti. Bu kadar acı olacağını bilemezdi.

Güzel şeyler umdu aşktan. Sevgi bekledi, cömert olmasını bekledi.Çünkü onun duyguları öyleydi. Mutlu ve sevgi dolu geçecek günlerim diye düşünmüştü. Artık kalbini paylaştığı biri vardı. Oysa kalbi ağrılar içindeydi. Acılar vardı hayatında ve kanayan bir yürek avuçlarında. Sadece o kadar... Oysa o neler ummuştu hayattan, aşktan...

Hani elleri ellerinden hiç ayrılmayacaktı. Hani gözbebekleri onun resmini taşıyacaktı. Hani güzel olacaktı yarınlar. Olmadı. Aşk bir yalandı. Kandırmıştı onu .İnanmıştı ona. Hem de deli gibi inanmıştı. İnanmak istemişti belki de.

Bir dokunuş yeterdi bazen sevgiyi ifade etmeye, bazen puslu bir bakış. Ama şimdi ne o eller vardı dokunan, ne de puslu bakan gözler. Bir çift yalan vardı önünde duran.

Ve artık bu yükü kaldıramayan parçalanmış bir yürek. Ne istemişti kalbinden. O, onu bu kadar çok severken. Hiç mi zamanı yoktu sevmeye, bu güzel sevgiden bir parça tatmaya.

Neydi bu kadar acele gitmesine sebep olan. O bu sebebi hiç bir zaman öğrenemedi. Ama aşkın ona öğrettiği bir şey vardı.
Aşk bir yalandı. Ama herkes ona inanmak istiyordu.

 
Toplam blog
: 71
: 727
Kayıt tarihi
: 14.07.07
 
 

Almanya doğumluyum. Kocaeli'de oturuyorum. Üç yaşında bir oğlum var. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönet..