Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ağustos '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Adı konmalı bu dokunuşun!

Adı konmalı bu dokunuşun!
 

Uzanır ellerin yaklaşmak istersin ama yaklaşamazsın. Kaçmakla yakınlaşmak arasında hislerin. Ne onunla olur, ne onsuz. İşte tam olarak anlatmak istediğin buydu. İki uç var hayatında. Bir uçta o, diğer uçta yine o. Birine yaklaşıp, kaçıyorsun bir diğerinden. Onunla olmaz , ama onsuz da olmaz işte, görüyorsun. Yaralar ruh bedenini. Karıştırır ruhunun muhasebesini. Kaçmayı denedin ondan, yine ona sarıldın sıkıca. Güç verdi, sahip çıktı sana. İşte tam olarak buydu istediğin.

Sarışlarından güç almak, sıcaklığında kendini bulmak, özlediğin, hasret çektiğin o sevgiye sığınmak. Ne güzel bir kalbi var onun. Sarıp sarmalıyor yaralarını, onarmaya çalışıyor cam kırıklarını.

Uçuyorsun mutluluktan. Kederler uğrayamaz sana artık. Kapattın tüm kapılarını, acılara, kederlere. Yalnız ona açık tüm yollar. Nasıl imkansızlıktır bu. Her yol ona çıkarken, seçenekler tükenmezken. Kalbin onu gördüğünde heyecandan hızlı hızlı çarparken. Ne yaparsa yapsın senin gözünde hep değerliyken. Yaptığı yanlışlara bile hemen bir olumlu seçenek buluyorken. Daha ne olsun işte. Hayat o, yaşamak o, uyumak o, kalbin atışı, nefes alışı hep oyken.

O yoksa yok hiçbirşey. Hava yok, su yok, neşe yok. Acılar bile yaşanmaya değmiyor o olmayınca. Yok mu bu pervasızca gidişleri, yok mu bu terkedişleri. Hani gitmek yoktu artık, öylesine inanmıştın ona. İnanmak istemiştin.

Karşı koyamayacağın bir değerdi senin için. Bu yaralı yüreğe bir merhemdi. Sarıp sarmaladı seni dokunuşları, dizlerinin dermanını söküp aldı elleri. Dizlerin tutmaz, dilin dönmez oldu. Sözcükler bile tükendi aranızda, hem de hiç kullanmadan. Konuşamıyorsunuz bile, sadece dokunuyorsunuz birbirinize. Bakamıyorsunuz gözlerinize. Kaçıyor gözler birbirinden, yalnızca dokunmalar var. Sen dokunmak demeksin, o dokunmak demek. Başka bir mana ifade etmiyorsunuz. Kelimeler bile kifayetsiz kalıyor bak bu durumda.

Nedir sizce bunun adı? Aşk mı bu, sevgi mi, ihtiras mı? Yoksa cinsellik mi sadece. Yok mu hiç aşk adına bir kıpırtı içinde acaba. Sadece dokundunuz onunla. Elleriniz, bedeniniz, ruhlarınız dokundu. İsimsiz kaldı duygular... Açıklanmadı çünkü, konuşulmadı hiç birşey anlaşılmadı. Söylenmedi hisler karşılıklı, herkesin duygusu, düşüncesi içinde kaldı.

Yanlış mıydı bu, yoksa böyle mi olmalıydı? Acı çekmek ya da hayata gülümseyebilmek... Hangisi yaşanmalı? Adı konmalı bu duygunun, adı konmalı... Ama kelimeler hiç yokken ortalıkta, sadece bir çift el varken ne olabilir ki bu duygunun adı...

Bir el, bir çift göz
Sevgi dolu bir kalp
Buluştular nihayet
Kıyamet kopacak
Yeryerinden oynayacak diye beklenirken
Beklenmedik bir sükunet hakim havaya
Ne olur bu gidişin sonu bilinmez ama
Aşk olmalı diye umuyor yürek yana yakıla.

 
Toplam blog
: 71
: 727
Kayıt tarihi
: 14.07.07
 
 

Almanya doğumluyum. Kocaeli'de oturuyorum. Üç yaşında bir oğlum var. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönet..