Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Temmuz '15

 
Kategori
TV Programları
 

Adı Mutluluk 5.Bölüm Fragmanı çok şaşırtıcak!

Adı Mutluluk 5.Bölüm Fragmanı çok şaşırtıcak!
 

Adı Mutluluk 5.Bölüm Fragmanı


Adı Mutluluk eğlenceli bir dizi yanında heyecan, aksiyon ve aşk üçlemininde başarılı bir şekilde sunumunu gerçekleştiren, artık Salı günlerinde lideri olmayıda başarmıştır. Başarısının en büyük sırrı senaryosunda ki bitmek bilmeyen sürükleyiciliği büyük katkı göstermektedir. Her hafta konusu olarak farklı olayları ele alırken Adı Mutluluk 5.Bölüm Fragmanı ile intikam ve acı ele alınacaktır. Daha önceki bölümlere oranla tansiyonun daha çok artıp, Batu'nun, Kumsal'ın vurulması ile Tatlı'ya, karşı ilk defa karşısında dikilme cesareti bulacaktır.

Sosyal medya'da, yaz sezonu ile başlayan diziler arasında ki büyük savaşta kazananlar arasında isimini yazdırmıştır. Yapımcılarının duyurusu ile yeni sezonda'da devamlılığı sağlanabileceği yönünden çalışmalara devam edildiğini, ilgiye ve alakaya göre değerlendirmeye alacaklarını söylediler. 

Adı Mutluluk Yeni Fragmanı gelişecek olaylar da yeni karakterlerin katılacağı, diziye'de ayrı nefes getirecektir. Kumsal, iyileşmeye başlıyorken Batu'nun, onunla sürekli ilgilenmesi ile daha sıkı bağlanacaktır.  Kumsal'ı, beladan uzak tutmak için Batu, mesafe koymaya karar verecektir. Aşkları gerçekleşmesi ve yaşayabilmeleri için öncelikle Tatlı'nın, ortadan kalkması gerekliydi. http://www.adimutluluk.net/2015/07/adi-mutluluk-5bolum-fragman.html

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..