Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Eylül '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Adı yok! Kocaman bir kalbi var...

Adı yok! Kocaman bir kalbi var...
 

Sanki onu yıllardır tanıyorsunuz gibi bir his vardır içinizde. Oysaki hakkında bilmediğiniz çok şey vardır. Konuşmadan, paylaşmadan sözcükleri, yıllardır tanıyor gibi hissediyordur insan karşısındakini. İçindekileri çözemiyordur gözleriniz.

İmkansızlık önünüze duvarlar örer. Yanıbaşınızda ki o sevgiye uzatamazsınız elinizi. Aslında ne çok istiyordur elleriniz, o saçlara, o yüze dokunmayı. Uzanır elleriniz ama kalır orada dokunamadan. Cesaret yoktur kalbinizde, acıyla kalır elleriniz, yüreğiniz havada. Sadece hayallerde yaşar bu sevda.

Önünüzdeki o duvarları yıkmaya yetmez gücünüz. Erirsiniz her bakışta. Oysa umursamaz görünürsünüz, güçsüz görünmek istemezsiniz. Belki güvenemezsiniz, belki hislerinden emin değilsiniz. Ne kollarınız açıp sarabilir onu. Ne gözleriniz kilitli kalır o gözlere, ne de yürekler tutuşur elele. Tüm bu imkansızlıklara rağmen hayalinizdeki insandır o. Kimse göremez hayallerinizi, kimse bilemez. O bile..

Onunla uyur, onunla uyanır, her saniyeyi onunla yaşarsınız. Kalbiniz bir an atmaz onsuz. Her kalp atışında, her göz kırpışınız da o vardır. İmkansız olmuştur onsuz nefes almak, onsuz hayal kurmak. Mutluluğunuz da odur, gözyaşınızda.Hayatınızın anlamı o olmuştur. Bazen sizi çok mutlu etmiş, bazen çok kırmıştır. Ama sevgi öyle büyüktür ki, kırıklar bir bakışta geçmiştir.

Bir gülüş, bir bakış yeterlidir kırıkları tamir etmeye. Çünkü sevginin gücüdür melhem olan yaralara. Dokunamazsınız ona yanar yüreğiniz. Giderek kapıldığınız bir akıntıdır o. Sizi nereye götürdüğünü bilemezsiniz. Ama yinede gitmek istersiniz onunla. O akıntıya kapılmak istersiniz. Duygularınız açıktır, sunarsınız elinizle. Ama ne kadar kabul edilmiştir bu duygular? Eksiktir cümleler aranızda. Konuşulmayan çok şey vardır. Anlamakta zorlanırsınız onu. Fakat o ne anlamak, ne anlatmak istemez.

Kilitli kaldığı noktalar vardır, yeter ona bu. Oysaki siz anlamak istersiniz. Sorular vardır kafanızda. O eller almıştır içinizden bir parçayı ve bu eksik parçayla yaşamak zordur. Eksik kalır hep bir yanınız, sol yanınız, acılı yanınız. Değerlidir ki sizin için, gönlünde ne ifade ettiğinizi anlamak istersiniz. Sorarsınız...

Ama yanıt kocaman bir sessizliktir. Bu sessizlik, daha çok acıtır içinizi. Umuyorum ki kalp sızıları, adını koysunda feraha kavuşsun. Kızaran gözler, neden kızardığını bilsin artık. Konuşulsunda ne varsa, anlamını bulsun artık duygular.

(Cevaben yazılmıştır. Sonuç alırsak devamı var...)

 
Toplam blog
: 71
: 727
Kayıt tarihi
: 14.07.07
 
 

Almanya doğumluyum. Kocaeli'de oturuyorum. Üç yaşında bir oğlum var. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönet..