Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Şubat '13

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Adife ve Bayram'ın aşk hikayesinde araya ölüm girdi

Adife ve Bayram'ın aşk hikayesinde araya ölüm girdi
 

Beykoz’un sevilen ismi, folklor eğitmeni Bayram Yıldız, uzun süredir yaşam mücadelesi veren eşi Adife Yıldız’ı kaybetti.

Beykoz’un sevilen ismi, folklor eğitmeni Bayram Yıldız, uzun süredir yaşam mücadelesi veren eşi Adife Yıldız’ı (46) kaybetti. Beykoz yerel basını olarak geçtiğimiz Öğretmenler Günü’nde yılın öğretmenleri olarak seçtiğimiz Adife ve Bayram Yıldız çiftinin acıklı ancak vefa dolu aşk hikâyesine daha önce gazetemizde yer vermiştik.

Eşi Bayram Yıldız ve iki oğlunun sevgisiyle hayata dört elle tutunan ancak on iki yıldır mücadele ettiği kanser illeti karşısında daha fazla dayanamayan emekli müzik öğretmeni Adife Yıldız, hayatını kaybetti.

Adife öğretmen gözyaşları içinde uğurlandı

Merhume emekli öğretmen Adife Yıldız’ın cenazesine Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Belediye Başkan Yardımcıları Metin Torun ve av. Yüksel Baki, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Beycan Kal, Ak Partili ve CHP’li bazı Meclis üyeleri, Beykozlu Ardahanlılar Derneği ile, KAI (Kars, Ardahan, Iğdır Derneği) temsilcileri, Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Yıldırım, Adife öğretmenin emekli olduğu okul olan Kavacık İlkokulu ve Ortaokulu’nun müdür ve öğretmenleri başta olmak üzere; acılı günlerinde öğretmenlerini yalnız bırakmayan Yıldız çiftinin öğrencileri katıldı.

Cenaze merasiminde, eşinin tabutu başında arkadaşlarının desteğiyle zorla ayakta durabilen acılı eş Bayram Yıldız’ın döktüğü gözyaşları, şahit olanlarının acılarını ikiye katladı.

İzmit’e götürüldü

Adife Yıldız, Kavacık Yıldırım Beyazıt Camii’nde öğlen namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından, aile kabristanlığına defnedilmek üzere İzmit’e götürüldü.

Adife öğretmene Allah’tan rahmet, sevgili Bayram Yıldız hoca ve oğulları başta olmak üzere, tüm akraba ve dostlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz.

Haber: Arzu Başlantı

www.beykozguncel.com

 
Toplam blog
: 230
: 1315
Kayıt tarihi
: 26.08.12
 
 

Doğum yeri: Berlin Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu (Bölüm ve fakül..