Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

32 yaşında bir belediyeciyim. Mahalli İdareler/ Fırat Üniversitesi mezunuyum. Tam bir roman delisiyim. Ancak günümüz yazarlarından ziyade, eski yazarları tercih ederim. Eskiye olan merakım öyle hastalık derecesindedir ki, babam "memur ol" diye diretmeseydi, çoktan "eskici" olmuştum.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Yaşlılar günü kutlu olsun

Bu yazın güzeldi işte. Daha saf duygularla ve yaşının getirdiği pembelikte ve tatlılıkta... Yazı alanında yeteneğin olduğu gün gibi ortada. Ama sen fizyoterapist olmak istiyorsun. Bu yazmana engel değil ki... Hayatında başarılar diliyorum sana....

09 Kasım 2010 13:15
YÖK türan konusunda yine yanlış yaptı

Çok merak ediyorum. O son kısımda bahsettiğin "diğerlerinden" kaç tane gördün hayatında? Düşüncen araştırmaya değil, sadece sanılara dayalı olsa da, yani subjektif olsa da, cesaretini taktir etmek lazım. Bu yaşta bu işlerle ilgilenmen bile bir ümittir. Şimdiki gençliğe göre kıyaslarsak, sana düşünüp yazma yolunu seçtiğin için aferin demek lazım. Ama dediğim gibi, tarafsız olamıyorsun. Herşeye sana öğretildiği gibi bakıyorsun. Umarım yaşın olgunlaştıkça daha objektif bakmayı öğrenirsin. Sevgiler.

09 Kasım 2010 13:11
Ve Tanrı İstanbul'u yarattı!...

Alıntı yazıları tırnak içine almalısın...

09 Kasım 2010 12:58
 
Toplam blog
: 28
: 814
Kayıt tarihi
: 14.06.10