Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Şubat '14

 
Kategori
TV Programları
 

Adını Feriha Koydum / Show TV.de yeniden,

Adını Feriha Koydum / Show TV.de yeniden,
 

Adını Feriha Koydum dizisi Show Tv.de tekrarları yeniden başladı. Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'u fenomen yapan dizinin tekrarları dün 16,15 de birinci bölümüyle başlamış. Hafta içi 16,15 Show Tv.de tekrar yayınlayacakmış.

Geçen yıl Ocak ayında 8 bölüm kadar yayınlanmış, sonra ne olduysa kaldırılmıştı. Daha sonra, gene baştan alındı, 12 bölüm kadar yayınlandı. Bilemiyorum yayıncı kuruluşla, yapımcı telif hakları konusunda mı anlaşamadı, tekrar ikinci defa yayından kaldırılmıştı.

 

Dilerim, bu defa Show Tv. işi sağlama almıştır, 67 bölümün tamamını yayınlar. Show Tv.de Pis Yedili' den gına gelmişti izleyici.

 

Adını Feriha Koydum dizisi, nihayet final yaptığı tarihten bu tarafa, 20 ay sonra tekrar Show Tv. ekranlarında.

Bu dizi Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya'nın Feriha-Emir aşkını ve bu tertemiz aşk ile her iki oyuncunun fanlarını yaratmıştı. Öyle ki, Haziran 2012 final tarihinden bu tarafa hiç unutulmadı, fanları hiç unutturmadı. Sosyal Medyada, Twitter'da hep gündemde tuttular, adeta yaşattılar.

 

Emir - Feriha hayranlarına müjde diyorum. O unutulmaz aşkın doğuşundan itibaren tekrar yaşayacaklar. Bu dizi bildiğiniz gibi Çağatay Ulusoy'un da doğuşu demektir. Şimdilerde Medcezir dizisinde başarıyla oyunculunu devam ettiriyorsa, bu diziye ve de Hazal Kaya'ya borçludur.

Feriha ve Emir sevenler haydi tekrar ekran başına. Ocak 2011'deki ilk yayın günlerindeki heyecanı tekrar yaşatacaklar sizlere.

Her hafta Pazartesi - Cuma 16,15'de. Şayet yine Show Tv. kötü bir sürpriz yapmaz ise.

İyi Seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever 

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten alınmıştır.

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..