Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ocak '12

 
Kategori
TV Programları
 

Adını Feriha Koydum'da heyecan fırtınası..

Adını Feriha Koydum'da heyecan fırtınası..
 

AFK’da geçen hafta, uzun zamandır beklenen heyecan dolu bir bölüm yaşandı. Bana kalırsanız, elbette saçmalık dolu sahneler vardı. Ama yine de, seyrederken neredeyse uyutan dizi, geçen hafta herkesi gözü açık bırakmayı başardı. Feriha’nın, Halil tarafından kaçırılması ve Halil’in manasız tuhaf hallerini seyrettik bol bol. Kendi adıma zerrece heyecanlanmadığımı belirteyim önce. Bütün bir bölüme yaydılar aynı sahneleri. Halil meğer ne kadar psikopatmış ta haberimiz olmamış, sakin sessiz dindar gencimiz bir anda şizofren bir adama dönüştü. Daha düne kadar kendi işinde gücünde, eli yüzü düzgün, aklı başında bir adamdı. Neymiş bu Feriha böyle ki adamın bütün hayatını altüst etti. Halil’in Feriha’ya o ağlamaklı ses tonu ile “gelinim gelinim” deyişi beni epey güldürdü. Feriha’nın aptallıkları ise bir hayli sinirlendirdi eminim hepimizi.

Adamın kafasına vazoyu indirdin adam oraya bayıldı madem. Arkanı dönüp kaçacağına birkaç kez daha vursana adam iyice bayılsın. Sonra bağla bir güzelce. Evde zaten iki tane daha kişi var. Sonra çık git nereye gideceksen. Ama yok, illaki saçmalık olacak ya, Feriha o cılız cüssesiyle Halil kardeşimin kafasına vazoyu indirdi ama çok güçlü vuramamış olacak ki, Halil içindeki İman ve Feriha'ya olan aşkının verdiği güçle ayağa fırlayıverdi.

Hadi onu geçtik, korkuyla ve panikle akıl edemedi Ferihacık (zaten çok hızlı çalışan bir aklı yok kendisinin). Ya Türk Polisini resmen aptal yerine koymalarına ne demeli. Allah aşkına, bizim polisimiz kaçırılma ihbarı alacak, eve arama yapmaya gelecek, evdeki banyo kilitli olacak, sonra evin çocuğunun iki cümlesine gülüp evi terkecedek öyle mi. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Polis dediğin o evin altını üstüne getirirdi, öyle geçerken uğramış gibi davranıp çekip gitmezdi.

Peki ya Emir’in kendi başına işlere kalkışıp boynuna şırıngayı yemesine ne demeli. Kızmayın bana lütfen ama olmuyor gerçekten, evden içeri girerken insan sağını solunu iyice kontrol etmez mi, koskoca veliaht olmuşsun (!) yanına iki koruma alıp gidemedin mi, kendi başına iki yıldır hangi sorunu hallettin ki, tek başına işlere kalkışıyorsun. İşte öyle şırıngayı boynuna yer, yan gelir yatarsın Feriha’nın yanına. Büyük ihtimalle çok saçma sapan şekilde kurtulacaklar o evden ve biz gereksiz yere uzatılmış iki bölüm daha seyretmiş olacağız..

Bu bölümün kuşkusuz en keyif veren bölümü Cansu zavallısının güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerini önce inkâr edip, Sonra polislerin karşısında kendisini görünce rezil olmasıydı elbette. Üstelik Emir’in de gazabına uğradı. Bir sonraki aşamada Cansu’nun intihar etmesini dört gözle bekliyorum şahsen.

Gelelim Gülsüm’e… Feriha’nın iki yılda yapamadığını, iki haftaya sığdırdı bizim  Gülsüm. Koray’la jet hızıyla gelişen ilişkileri, yılbaşı gecesinde aynı yatakta son buldu. Ve Gülsüm’ün Feriha için üzüldüğünü zannededursun herkes, o kendi haline ağlıyordu sessizce. Büyük ihtimal ile “Hızlı yaşa, genç öl” kuralına uyarak kendini öldürecek ya da teşebbüs edecek. Açıkçası ben Koray ile Gülsüm aşkının bu kadar kısa sürmesinden yana değilim. Zaten iyice suyu kaynayan diziye bir nebze olsun lezzet getirmişti onların yakınlaşmaları.

Yeni bölüme iki gün kala benden bu kadar. En kısa zamanda yeni dizilerimizi gündeme alacağız.

Siyah İnci’den sevgiyle.       

 

          

 
Toplam blog
: 55
: 2295
Kayıt tarihi
: 02.12.11
 
 

Kendi halinde bir TV izleyicisi ve yorumcusudur Siyah İnci. Tipik bir akrep burcudur.  Büyük çoğu..