Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Temmuz '18

 
Kategori
TV Programları
 

Adını Feriha Koydum Dizisi Dünyayı Turu Tüm Hızı ile Devam Ediyor

Adını Feriha Koydum Dizisi Dünyayı Turu Tüm Hızı ile Devam Ediyor
 

Adını efsane dizi ve Efsane Çift( Hazal-Çağatay) olarak tarihe yazmayı başaran “Adını Feriha Koydum” dizisi başarılı grafiğine devam ediyor.

Dünyanın en sevilen ve en çok fanına sahip dizisi unvanı AFK’ya ait.  Gün geçtikçe de hayranlarını artırarak yollarına devam eden, Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy çiftinin adını partner olarak duyurdukları AFK dizisi 2011 yılından beri üstün başarısını devam ettiriyor.

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un aynı zamanda isimlerinin dünya çapında parlamasına sebep olan AFK dizisi ünlü sanatçılara dünya başarısının da yolunu açtı. Sanatçıların kişisel başarıları yanı sıra diziyi seyreden yerli-yabancı tüm izleyiciler AFK dizisini kendi tv-ekranlarında da görmek için çırpınıyorlar. Bu öyle bir sevda ki ekrandan çıkıp sanki salonunuza gelen tatlı bir aşk fısıltısı gibi…

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un tekrar bir projede birlikte oynamaları için neredeyse her ay yeni bir etkinlik yapan hayranlara yeni bir ülke daha ekleniyor.

Bu ülke Kenya!

Evet, yanlış duymadınız Kenya Ntv kanalının açıklaması ile aldığımız bu haberi sizler ile paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Bir ülkenin daha AFK fanları arasına girmesi önümüzdeki sezonda AFK ve Haz-Çağ  çılgınlığının daha da ateşli yapılacağının kokusunu burnuma şimdiden getirdi.

Ne diyelim “AFK dizisi ölümsüzdür!”, “Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy tatlı bir bağımlılık yaratır”. Umarım fanların bu sevgisi ve dizinin başarılı grafiği bazı yapımcıların atağa kalkmalarını kolaylaştırır. Bir proje yapılır, hem de “Tekrar Hazal- Çağatay Birlikte” yapılır ve dünya şenlenir!

Hayatta dünyanızın şenlenmesi dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..