Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ocak '18

 
Kategori
TV Programları
 

Adını Feriha Koydum Dizisi Hayranları Bir Efsane Daha Yazdı

Adını Feriha Koydum Dizisi Hayranları Bir Efsane Daha Yazdı
 

Üstteki resim hemen hemen bütün profiller tarafından kullanılıdı


Tabi artık alışkanlık yaptı!

2011 yılında kimse sonunun böyle olacağını bilmiyordu. Bir dizi ile başladı her şey: Adını Feriha Koydum. Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un adının yıldızlar kervanına katılmasına neden olacak bu dizinin efsaneleri üst üste yazacağını söyleseler sanırım kimse inanmazdı.

İlk yayın tarihi olan 14/1/2011 yılından bu güne hayran kitlesi artarak katlandı. Her sene olduğu gibi bu sene de hayranlar bir Süper TT ile efsane diziyi ve HazÇağ ikilisini anmak istediler. Gösterildiği her ülkede reyting rekorları kıran, hayranlarına hayran katan efsane dizi, Türkiye’ye de en fazla döviz getirisi yapıyor ve en çok bu dizi dünya televizyonlarında seyrediliyor.

Her ülkeden binlerce kalp çalıyorlar!

Aradan 7 yıl geçmiş ve unutulmazların içerisine giren AFK dizisinin sonu kötü bitse de bu dizinin peşine gönülleri ile düşenler yıllar içerisinde çığ gibi büyüdü. Dünya TT si olan bu etkinlik femirgreek hesabının yaktığı ateşle gerçekten efsaneye dönüştü. 3.2 milyon etkileşim olan TT’nin adı da hayranların bağlılığına gönderme yapıyordu. “  #AFK7 yılKoşulsuzSevgi” etiketi ile çığlıklar arasında kutlanan o gün yine tarih yazdılar.

İzlediğim kadarı ile erkek hayranların da katılımları gün geçtikçe artmakta.

Yüzde 20 lere dayanan erkek katılımcı bana bu sevgi selinin unutulmaz bir gövde gösterisi olduğunu kanıtlıyor. Onlar unutmadılar, koşulsuz olarak bu diziye veHazÇağ ikilisine sevgilerini sunmaya gelen hayranlar daha nice başarılı TT’lere imza atacaklardır.

21/1/2018 günü yapılacak olan “yeni projede tekrar” etiketli çalışmayı da ilerleyen günlerde sizler ile paylaşacağım. Ama bildiğim şu ki“YOK BÖYLE SEVGİ”, Öptüm o melek kalplerinizden!

Hayatta sevenlerinizin çok olması dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..