Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Aralık '13

 
Kategori
TV Programları
 

Adını Kalbime Yazdım / Ömer Ağa için zor günler!

Adını Kalbime Yazdım / Ömer Ağa için zor günler!
 

Show Tv'nin aşk ve töre dizisi, “Adını Kalbime Yazdım” geçtiğimiz akşam 9.bölümü ekranlarımıza geldi. Ömer Ağa, Leyla ile karşılaşınca sıkıntılı anlar yaşadı. Reytingler şimdilik olumlu gidiyor. AB’de 7.ci, Total’de 10.cu oldu.

Geçen bölüm Ömer, Leyla ile Halil ağanın konağında karşılaşmaları her şeyi ortaya çıkardı. Leyla, nihayet Ömer’in karısı Dicle olduğunu öğrendi. Ömer’in ağzını bıçak açmadı, Leyla da düşmemek için Halil ağanın koluna sarılmıştı.

Kadir ağa, Celil’e talimatları verir kendisini kaçıranların arkasında kim olduğunu bilmek için, mutlaka bulunmaları talimatını verir. Her yerde aramalar başlar.

Ömer, annesi Kureyşa ve karısı Dicle’yi konağa bırakır. Leyla ve annesini Halil ağa evlerine bırakır. Kureyşa oğluna gitme dese de, Ömer Leyla’nın kapısına dayanır. Leyla’nın annesi kapıyı açmamasını söyler, Leyla kapıyı açar. Ömer, ne işin var Halil’de diye hesap sorar. Ömer sana anlatmaya çalıştım. Elimi bile sürmedim kıza, göstermelik bir evlik bu. Leyla, defol git der ve Ömer kapıyı çarpar gider. Leyla’nın sinirleri boşalır, ağlar, ağlar.

Ceylan’ın annesi Bahar’ı kaçırırlar. Aynı kişiler Ceylan’ı da evinden alırlar, patronlarına götürürler. Niyetleri kötüdür, kızcağızı sermaye olarak kullanacaklardır.  Halil’in adamı Rüstem, Bahar’ı bulur evine götürür. Bahar Halil’ e bul kızımı diye yalvarır.

Emin Ali, Dicle ile oyununu sürdürmektedir. Bu amaçla Nihal ile arkadaşlığını sürdürmekte, onun saflığından istifade ederek, Dicle’ye sahip olmak istemektedir.

Halil ağa kendi köyünün muhtarına gider, köye sağlık ocağı yaptırmak ister. Amacı Doktor Leyla’yı kendi köyündeki bu sağlık ocağına aldırtmak istemektedir. Leyla ‘ya aşıktır. Ara, ara, bir türkü tutturur sevdasından.

 
Kadir kendisini kaçıran adamlardan ikisini eski harap evler arasında kıstırır. Ömer, sakın saldırmayın beni bekleyin dese de adamların etrafını sararlar. Halil’in adamı Rüstem de pusudadır. Konuşmadan onları yok etmek istemektedir. Ömer gelir, iki adam teslim olmak için dışarı çıkarlar. Rüstem’in adamı çeker silahı adamı vurur. Diğer adam da, Ömer’in sağ göğsünden vurur.

Doktor Leyla sağlık ocağındadır. Kureyşa ana konuşmak, buralardan git demek için gelmiştir. Oğlumun başına belâ mısın, ne istiyorsun, para mı, nedir?

Aniden Ömer yaralı olarak odaya getirilir. Doktor Leyla şok olur, kendini toplar, herkesi odadan çıkartır. Kurşunu söker alır. Leyla, Ömer’e ne yaptın sen, nasıl bir hayat bu diyerek söylenir.

Halil, Dicle’yi Leyla’yı aratır, sağlık ocağında olduğunu, Ömer’in de yaralı olarak oraya götürüldüğünü öğrenir, o da oraya gider.

Emin Ali, Dicle’ye saat üçe kadar gelmezsen birlikte çekilmiş fotoğrafı Ömer’e göndereceğini söyler. Nihal’ i de, görüşelim yüzünü göreyim diyerek aynı saatte evine çağırır. Dicle çıkar gelir, sürpriz hazırladım sana der. Kapı çalar kapıya Nihal da gelmiştir.

Ömer kendine gelir, “Leyla, seninle tekrar göz göze gelebilmek için vurulmam gerekiyormuş, dinle beni, kaçma seni seviyorum”. Der. Eli Leyla’nın ellerindedir. O an Halil kapıdan içeri girer ve onları görür, bakar kalır, bölüm burada sona erer.

Dizi güzel, ben sıkılmadan seyrediyorum. Focus Film’in özenle çektiği bir yapımda, Ömer ağa için zor günler daha devam edecek gibi gözüküyor.

İyi seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..