Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Temmuz '18

 
Kategori
TV Programları
 

Adını Sen Koy İzleyicisine Büyük Şok!

Adını Sen Koy İzleyicisine Büyük Şok!
 

Yaz sezonunda yaşanan boşluk insanı televizyondan bir hayli uzaklaştırıyor. Tekrarların ve filmlerin döndüğü televizyon ekran ile ilgili yeni sezonda geçerli olacak haberler de gelmeye devam ediyor. Bu haberler genelde, yeni bir dizinin ya da yeni bir projeye başlayan ünlülerin haberleri şeklinde gelişiyor. Ancak bu sefer tersi oldu ve çifte ayrılığın haberi sosyal medyaya düştü.

Star ekranlarında yayınlanan günlük dizi Adını Sen Koy ile ilgili önemli bir ayrılık haberi geldi.

360 bölümü deviren dizinin başrolünde yer alan ve sosyal medya üzerinde kendince bir kitleye sahip olan Hazal Subaşı ve Erkan Meriç'in diziden ayrılma kararı aldıkları ortaya çıktı. Yeni işlerde yer alabilmek adına Adını Sen Koy'a veda eden ikilinin bu kararı hayranlarının şok yaşamasına neden olmuş.

Şok lafı tamamen abartı oldu farkındayım ama neyse artık. 

Açıkçası günlük dizi işinin modasının çoktan geçtiğini düşünüyorum. Bu sektörün son temsilcilerinden olan Beni Affet'in nasıl karman çorman hale geldiğini, kimin eli kimin cebinde durumunun hikayeyi de saçmalattığını görüyoruz. Hala yeni sezonda ekrana gelme fikrinin de çok zorlama bir karar olduğu kanaatindeyim.

Bu yüzden bu alanda ekranda yer alması başaran bir işin böyle bir şeyle karşılaşması elbet kanadını bir miktar kıracaktır. Yani Adını Sen Koy'un bu başrol değişikliğinden olumlu sonuç çıkarmasının bir hayli zor olduğunu düşünüyorum. Yeni bir dizi izliyor hissine kapılan seyirci bundan memnun olursa ne ala, ama olmazsa o zaman durum fena.

Star'ın yeni sezonda Adını Sen Koy hakkında nasıl bir tavır sergileyeceğini, dizinin buna nasıl bir reaksiyon vereceğini ve izleyicinin diziye sahip çıkıp çıkmayacağını yeni sezonda hep birlikte göreceğiz.

Şimdi işin yoksa, başrollerin adını sen koy izleyici!

Haydi kolay gele.

 

Anıl Koldaş

koldasanil@gmail.com

 

NOT : Bu yazının Milliyet Blog sayfası dışında başka bir sayfada farklı ya da aynı isimle kullanılması, yayınlanması yasaktır. Lütfen bu yazıyı haberim olmadan başka bir sitede yayınlamayınız! Aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı bilmenizi isterim. İyi okumalar!

 
 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..